ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Κόντρα στην ΑΕΚ η ΑΕΛ στα ημιτελικά για το κύπελλο

Κόντρα στην ΑΕΚ η ΑΕΛ στα ημιτελικά για το κύπελλο


Πανιώνιος - ΠΑΟΚ και ΑΕΛ - ΑΕΚ είναι τα ζευγάρια στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως αυτά προέκυψαν από την κλήρωση της Δευτέρας .


Tα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών θα γίνουν εντός του τριημέρου 27/2-1/3 και οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στο διάστημα 17-19 Απριλίου.


Ο τελικός φέτος θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 12 Μαϊου.


Και οι τέσσερις φιναλίστ έχουν κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Από δύο φορές οι Πανιώνιος και ΑΕΛ, πέντε φορές ο ΠΑΟΚ και 15 η ΑΕΚ.


Δέκα φορές έχουν αναμετρηθεί στο πλαίσιο του Κυπέλλου ΑΕΛ και ΑΕΚ, με την Ενωση να μετράει 5 νίκες, έναντι 2 της θεσσαλικής ομάδας, ενώ 3 ματς δεν ανέδειξαν νικητή. Τελευταία φορά που έπαιξαν ήταν στις 17 Οκτωβρίου 2015, όπου η ΑΕΚ πέρασε "αέρας" από το AEL FC ARENA, με το εντυπωσιακό 0-5.


Δεκαπέντε φορές έχουν αναμετρηθεί στο πλαίσιο του Κυπέλλου Πανιώνιος και ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να μετράει 8 νίκες, έναντι 4 του Πανιωνίου, ενώ 3 ματς έληξαν ισόπαλα. Τελευταία φορά που έπαιξαν ήταν το 2016 για τα προημιτελικά του θεσμού, όπου ο Πανιώνιος δεν έχασε, αλλά ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε με δύο ισοπαλίες (0-0 στην Τούμπα και 1-1 στη Νέα Σμύρνη).



Πηγη: www.sport24.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »