ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Μια μεγάλη μουσική αγκαλιά χάρισαν οι Λαρισαίοι για την μικρή Κλεοπάτρα

Μια μεγάλη μουσική αγκαλιά χάρισαν οι Λαρισαίοι για την μικρή Κλεοπάτρα


Συνολικά 82 μουσικοί (46 τραγουδιστές και 36 μουσικοί) συνέπραξαν χθες επί σκηνής στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας στο πλαίσιο της συναυλίας στήριξης για την 6χρονη Κλεοπάτρα Καμπακακη, κόρη του γνωστού τραγουδιστή Ηλία Καμπακάκη.


Η 6χρονη Κλεοπάρτα διαγνώστηκε με χόνδροβλαστικο οστεοσαρκωμα στον μυελό της αριστερής κνήμης. Λόγο της σπανιότητας της νόσου κρίθηκε απαραίτητη η μετάβαση του παιδιού στο εξωτερικό. Με την βοήθεια απλού κόσμου αλλά και πολλών καλλιτεχνών, ένα μεγάλο μέρος του ποσού που χρειάζεται έχει ήδη καλυφθεί, αλλά όχι όλο.




Με τη χθεσινή συναυλία, η οποία είχε ελεύθερη είσοδο και προμήθεια κουπονιού στήριξης, αξίας 3ευρω για όποιον ήθελε, έγινε η προσπάθεια να συγκεντρωθεί το σύνολο του ποσού. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την βοήθεια απλού κόσμου αλλά και πολλών καλλιτεχνών, ένα μεγάλο μέρος του ποσού που χρειάζεται έχει ήδη καλυφθεί, αλλά δεν καλύφθηκε το σύνολό του.


Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με την στήριξη του σωματείου μουσικών Λάρισας και του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, ενώ παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο διοικητής της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγος Δ. Ζερβάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Ντ. Διαμάντος και πλήθος κόσμου.




Πηγή: www.ert.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »