Υλικά:
- 1/2 κιλό πατάτες βρασμένες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3-4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 3 κ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 κ. σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο
- 1 κ. σούπας δυόσμο, ψιλοκομμένο
- 2 κ. σούπας αλεύρι
- 1/2 φλιτζάνι γαλέτα
- Αλάτι, πιπέρι
- λάδι για τηγάνισμα
[ads-post]
Εκτέλεση:
- Λιώνουμε τις πατάτες στο μπλέντερ.
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε.
- Πλάθουμε τους κεφτέδες.
- Βάζουμε σε ένα μπολ αλεύρι και κυλάμε μέσα τους κεφτέδες που έχουμε πλάσει.
- Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι και όταν κάψει ρίχνουμε τους πατατοκεφτέδες.
- Τους τηγανίζουμε για 3 λεπτά.
- Όταν είναι έτοιμοι τους τοποθετούμε σε πιάτο που έχουμε βάλει χαρτί κουζίνας.
Καλή σας όρεξη...
Γράφει για την larisacitynews.gr
Angel