ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

"Μπρε μπρε τι πάθαμε…": Ο Δήμος Λαρισαίων δίνει την απάντησή του στον Τύρναβο!

"Μπρε μπρε τι πάθαμε…": Ο Δήμος Λαρισαίων δίνει την απάντησή του στον Τύρναβο!


Με σαρκαστική διάθεση η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λάρισας έδωσε την δικιά της απάντηση στις αντιδράσεις του Τυρνάβου για την «πατρότητα» του «Μπρε, μπρε» σε σχετική αφίσα για τις εκδηλώσεις στη Λάρισα.


Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:


Μπρε μπρε τι πάθαμε…

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και η Επιτροπή Αγώνα Λαρισαϊκών μπουλουκιών, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Τυρνάβου, δηλώνουν τη στήριξή τους στο συλλαλητήριο των απανταχού μπουρανιτών για την υπεράσπιση του αποκριάτικου επιφωνήματος μπρε μπρε.

Μάλιστα, αποφάσισαν να στείλουν αντιπροσωπεία την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στον Τύρναβο, έτσι όπως θα είναι… ζεστοί από το γλέντι του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας όπου είστε όλοι καλεσμένοι.

Είμαστε μαζί σας! Δε μπορούμε ν’ αφήσουμε να χρησιμοποιούν το μπρε μπρε στην Κοζάνη, τη Νάουσα, την Κρανιά Ολύμπου, τον Έβρο, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, την Καστοριά και… παντού.

Μπορεί να έλεγε η Δόμνα Σαμίου ότι την Αποκριά τραγουδούν μπρε μπρε σε όλη την Ελλάδα, αλλά εμείς ξέρουμε ότι το αυθεντικό μπρε μπρε είναι το δικό μας, που είναι και πιο… μεγάλο και πιο… ενεργό από των άλλων!

Κάτω τα χέρια από το μπρε μπρε.
Είμαστε ενωμένοι κι αποφασισμένοι. Τα αλυτρωτικά σχέδια των… υπόλοιπων Ελλήνων δε θα περάσουν.
Εδώ είναι Θεσσαλία δεν είναι παίξε γέλασε.

Μπρε μπρε τι πάθαμε…





Newsroom larisacitynews.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »