ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Αυτές είναι οι 50 αποχρώσεις του… Κιτς αλλά Ελληνικά: Οι χειρότερες εμφανίσεις celebrities στην πρεμιέρα της ταινίας ! (ΦΩΤΟ)

Αυτές είναι οι 50 αποχρώσεις του… Κιτς αλλά Ελληνικά: Οι χειρότερες εμφανίσεις celebrities στην πρεμιέρα της ταινίας ! (ΦΩΤΟ)


Πολλές φορές έχουμε επισημάνει τα στιλιστικά λάθη των celebrities αλλα η αλήθεια είναι ότι τόσα πολλά συγκεντρωμένα δεν είχαμε ξαναδεί (από ότι θυμόμαστε τουλάχιστον).


Χθες πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας «50 αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση» στην Ελλάδα και το παρών έδωσαν αρκετές επώνυμες.


Δυστυχώς φωτογραφήθηκαν και λέμε δυστυχώς γιατί τα looks τους θα ήταν υπέροχα μόνο αν το πάρτι της πρεμιέρας ήταν μασκέ.


Δείτε και θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοούμε.



Βραβείο “Διχασμένη προσωπικότητα”: Κατερίνα Στικούδη

Αυτή η εμφάνιση είναι η καλύτερη από τις χειρότερες. Η Κατερίνα αρχικά φόρεσε αυτό το φόρεμα που δεν της πήγαινε καθόλου. Στη συνέχεια, όταν ανέβηκε στη σκηνή φόρεσε ένα άλλο. Η πρώτη της εμφάνιση ήταν αποτυχημένη και η δεύτερη εντυπωσιακότατη. Ξεκάθαρα διχασμένη προσωπικότητα.






Βραβείο “Χαμένη στη μετάφραση”: Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη

Προσπαθώντας να ακολουθήσει το ύφος της ταινίας στο ντύσιμό της η όμορφη και συνήθως πολύ στιλάτη και καλοντυμένη Πατρίτσια, χθες αποφάσισε να βγει έξω με το σουτιέν. Όχι δεν είναι κάποιο bralette ή κάποιο crop top είναι σουτιέν. Αν απλώς φαινόταν μέσα από το σακάκι της θα ήταν κούκλα (παρόλο που δεν τρελαθήκαμε ούτε με το παντελόνι).






Βραβείο “Τι φάση;”: Σόφη Πασχάλη




Κάποιος είπε στη Σόφη Πασχάλη ότι το Lingerie dressing είναι τάση τις τελευταίες σεζόν. Αυτό που ξέχασε να της πει είναι πως δε σημαίνει ότι φοράμε τα εσώρουχα και τις πυτζάμες μας έξω, αλλά ρούχα που μοιάζουν με αυτά και έχουν επιρροές από τα 1990s. ΟΚ μπερδεύτηκε ξεκάθαρα αλλά δυστυχώς ο φακός την απαθανάτισε με αυτό το λάθος.



Βραβείο “Τοο bad to be true”: Νάνσυ Παραδεισανού

Κλείνουμε με τη χειρότερη. Αυτή η εμφάνιση είναι η πιο κακή της βραδιάς. Από πού να την πιάσουμε; Το metallic; Η διαφάνεια; Τα σκουλαρίκια-αστέρια; Όχι, δεν ξέρουμε γιατί το έκανε αυτό και δεν ξέρουμε γιατί μια γυναίκα επιλέγει να φορέσει ένα σύνολο που δεν την κολακεύει με κανέναν τρόπο. Κρίμα γιατί η Νάνσυ έχει φορέσει και πολύ σωστά looks κατά καιρούς.







Πηγή: www.instyle.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »