ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Προβλήματα από την κακοκαιρία στο Ν.Λάρισας: Πλημμύρες και κατολισθήσεις στον Αγιόκαμπο – Χιόνι και διακοπές ηλεκτροδότησης στο Λιβάδι

Προβλήματα από την κακοκαιρία στο Ν.Λάρισας: Πλημμύρες και κατολισθήσεις στον Αγιόκαμπο – Χιόνι και διακοπές ηλεκτροδότησης στο Λιβάδι


Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στο νομό Λάρισας, τόσο στις παραλιακές περιοχές του Δήμου Αγιάς όσο και στα ορεινά της Ελασσόνας.


Συγκεκριμένα από την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε από τα ξημερώματα του Σαββάτου στα παράλια του νομού είχαν ως αποτέλεσμα να φουσκώσουν ρέματα και να προκαλέσουν πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές του Δήμου Αγιάς και να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη γέφυρα Αγιοκάμπου (Καλατράβα) και να σημειωθούν κατολισθήσεις στον παραλιακό δρόμο. Αυτή την ώρα οχήματα της Πυροσβεστικής επιχειρούν άντληση υδάτων από υπόγεια και ισόγεια σπιτιών που έχουν πλημμυρίσει στην περιοχή του Αγιοκάμπου.


Στα ορεινά του Δήμου Ελασσόνας σημειώθηκε χιονόπτωση και σημειώθηκε διακοπή στην ηλεκτροδότηση των χωριών Δολίχη και Λιβάδι. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων η διακοπή του ρεύματος ξεκίνησε από χθες στις 10 το βράδυ και διήρκησε για 11 ώρες. Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κατοίκων που έμειναν χωρίς ρεύμα όλη τη νύχτα κάτω από χαμηλές θερμοκρασίες. Στη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος αποδίδουν τον θάνατο ένος 63χρονου στο Λιβάδι που έκανε χρήση οξυγόνου.




Πηγή: www.ert.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »