ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Σερφάροντας στο Instagram του Πρωθυπουργού ανακαλύπτεις έναν άλλο Αλέξη Τσίπρα ! (VIDEO)

Σερφάροντας στο Instagram του Πρωθυπουργού ανακαλύπτεις έναν άλλο Αλέξη Τσίπρα ! (VIDEO)


Να προσεγγίσει τους νέους ψηφοφόρους- χρήστες του Instagram επιχειρεί εσχάτως το επικοινωνιακό επιτελείο του Πρωθυπουργού, ανεβάζοντας πολλές φωτογραφίες στον λογαριασμό του.


Υπάρχουν φωτογραφίες καλλιτεχνικής έμπνευσης, αλλά υπάρχουν φυσικά και οι κλασικές ...με τους ξένους ηγέτες. Εδώ κάνει μάλλον εντύπωση η φωτογραφία που έχει επιλεγεί με τον Τούρκο Πρόεδρο, καθώς και οι δύο βλέπουν πλάτη τον φακό. Μόλις και μετά βίας καταλαβαίνεις ότι είναι ο Εντογάν.


Υπάρχουν και άλλες που προκαλούν μάλλον έκπληξη. Οπως τα τοπία που φωτογράφισε ο Πρωθυπουργός, η οι συνεργάτες του- αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ- οι φωτογραφίες από τις επαφές του με τους ανθρώπους της εργασίας και ειδικά με τους νέους, αλλά και οι φωτογραφίες με το επιτελείο του, όπου σχεδόν πάντα βλέπουμε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.


Οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβηκαν στον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Instagram είναι απο το Νταβός- η φωτό με τον Νίκο Κοτζιά με την Coca Cola zero έγινε viral- αλλά και απά την αλλαγή φρουράς στους πίνακες του Μαξίμου.


Ο Βολανάκης μετακόμισε στην Εθνική Πινακοθήκη και στην θέση της μπήκε η Υδρα του Παναγιώτη Τέτση.


Δείτε το βίντεο:







Πηγή: iefimerida.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »