ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Μαρίνας Τσιντικίδου - Πως είναι η πρώην Σταρ Ελλάς σήμερα; (ΦΩΤΟ)

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Μαρίνας Τσιντικίδου - Πως είναι η πρώην Σταρ Ελλάς σήμερα; (ΦΩΤΟ)


Ηταν μόλις 21 ετών όταν εξελέγη Σταρ Ελλάς.


Η καριέρα της Μαρίνας Τσιντικίδου ξεκίνησε στα 90s. Οι τίτλοι ομορφιάς που κατέκτησε έγιναν διαβατήριο για μια τηλεοπτική πορεία. Το 1992 παρουσίασε στον ΑΝΤ1 την εκπομπή «Candit Camera» με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Ακολούθησε η παρουσίαση της εκπομπής «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό», στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου το 1993 και συμμετοχές σε διαφημίσεις και τηλεοπτικές σειρές.


Σήμερα, η ζωή της Μαρίνας Τσιντικίδου είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το γεγονός αυτό την χαροποιεί ιδιαίτερα όπως δήλωσε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου «Εδώ», στον ΣΚΑΙ.


Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στο Κτήμα Συγγρού, μαθητεύω σε ό,τι έχει σχέση με τη γη. Κηποτεχνία, αρχιτεκτονική τοπίου, λαχανοκομία. Ξέρω περίπου πού θα με οδηγήσει. Είναι μια μάθηση που μπορεί να οδηγήσει τον καθένα από εμάς σε διαφορετική κατεύθυνση. Σε ό,τι έχει σχέση με τη γη. (...) Πέρασα και κάποια δύσκολα χρόνια. Το λέω γιατί είμαι σίγουρη ότι πάρα πολλοί άνθρωποι αισθάνονται έτσι ή έχουν αισθανθεί έτσι ή θα αισθανθούν έτσι: αυτό που δεν μπορείς να βρεις χαρά πουθενά, που συνεχώς φοβάσαι και ανησυχείς χωρίς να ξέρεις γιατί. Εχω ανακαλύψει έναν καινούριο κόσμο. Τον ανακαλύπτω κάθε μέρα. Βρήκα τρόπο να έχω χαρά. Είμαι πολύ υπερήφανη γι’αυτό και δεν με νοιάζει τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Ετσι κι αλλιώς αυτοί οι άλλοι είναι κακοήθεις και κακοήθεια θα σκεφτούν. Η τηλεόραση δεν μου λείπει καθόλου. Ίσα ίσα που ανακουφίζομαι και λίγο, πολύ συχνά. (...) Εζησα δύο χρόνια στη Μαρτινίκα. Ηταν μια εμπειρία έντονη και ενδιαφέρουσα. Πάρα πολύ εύκολα θα έφευγα από την Ελλάδα για να ζήσω στο εξωτερικό. Eιναι και η τάση μου αυτή. Είμαι θυμωμένη με όλα αυτά που βλέπω και μαθαίνω...».


Πριν από λίγες μέρες, η Μαρίνα Τσιντικίδου έκανε σπάνια, δημόσια εμφάνιση στα γενέθλια του καλού της φίλου, hair stylist και make up artist, Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.


Η Μαρίνα Τσιντικίδου, στα 47 της χρόνια, μεγαλώνει έχοντας κάνει το χρόνο, φίλο της. Χαμογελά και ζει όπως έχει επιλέξει.


Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της: 









Πηγή: www.bovary.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »