ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Συνελήφθη νεαρός εμπλεκόμενος σε ληστεία ζαχαροπλαστείου στη Λάρισα

Συνελήφθη νεαρός εμπλεκόμενος σε ληστεία ζαχαροπλαστείου στη Λάρισα


Στη σύλληψη ενός ακόμη ατόμου για την ληστεία ζαχαροπλαστείου προχώρησε τα ξημερώματα της Πέμπτης η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν ένα νεαρό άντρα ο οποίος φέρεται να ήταν εργαζόμενος στο ζαχαροπλαστείο και έδωσε όλες τις κατάλληλες πληροφορίες ώστε οι δράστες να γνωρίζουν τα πάντα για το χώρο.


Μόλις πριν από λίγες ημέρες οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει να εξιχνιάσουν την υπόθεση αυτή η οποία έγινε τον Ιανουάριο του 2017.


Ταυτοποιήθηκαν συνολικά τρεις δράστες που είναι Έλληνες και συγκεκριμένα ένας 28χρονος, ένας 39χρονος, καθώς και ένας 24χρονος, ο οποίος συνελήφθη στις 6 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Λάρισας για τα αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στο εισαγγελέα.


Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, οι δύο από τους δράστες και συγκεκριμένα ο 24χρονος με τον 39χρονο είχαν εισέλθει στην επιχείρηση του 38χρονου και αφού τον ακινητοποίησαν, στη συνέχεια με την απειλή πιστολιού τον εξανάγκασαν να τους παραδώσει ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό, ένα μπλοκ επιταγών και ένα κινητό τηλέφωνο με δύο κάρτες Sim. Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι ο 28χρονος συνεργός τους που συνελήφθη τα ξημερώματα, τους παρείχε την αναγκαία συνδρομή προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εν λόγω ληστεία.


Ο συλληφθείς εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί και αυτός στον εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας κατηγορία για συναυτουργία στη ληστεία.




Πηγή: www.larissanet.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »