ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Τελευταίοι αποχωρούν και οι αγρότες της Μαγνησίας από το Αερινό

Τελευταίοι αποχωρούν και οι αγρότες της Μαγνησίας από το Αερινό



Κινητοποιήσεις την ημέρα έναρξης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών


Απόφαση για να αποχωρήσουν σήμερα το μεσημέρι, έλαβε η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου Αερινού που συνεδρίασε χθες το βράδυ, συντασσόμενη με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων και τους άλλους αγρότες της Θεσσαλίας, στην Καρδίτσα και στη Λάρισα, που αποχώρησαν χθες.


Στον παράδρομο του κόμβου Αερινού βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες αγρότες και παρατάχθηκαν εκατέρωθεν του δρόμου 25 τρακτέρ των περιοχών Βελεστίνου και Αλμυρού, που σήμερα θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής.


Σύμφωνα με τον αγροτοσυνδικαλιστή της περιοχής Βελεστίνου Νίκο Αγγελή, οι αγρότες φεύγουν με ψηλά το κεφάλι και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για αξιοπρέπεια, επιβίωση και παραμονή στα χωράφια τους.


Ο αγρότης τόνισε ότι τα προβλήματα είναι πολλά, συνεχώς αυξάνονται και για τις 21 Φεβρουαρίου, που οι πλειστηριασμοί θα γίνονται ηλεκτρονικά, οι αγρότες θα οργανώσουν συντονισμένες κινητοποιήσεις, για να αποτρέψουν τον πλειστηριασμό πρώτης και δεύτερης κατοικίας ή χωραφιού από κόκκινα δάνεια μέχρι 300.000 Ευρώ.


Τέλος, ο Ν. Αγγελής τόνισε ότι την Κυριακή 11 Μαρτίου, οι αγρότες της Μαγνησίας θα βρεθούν στο συλλαλητήριο του Κιλελέρ για να τιμηθεί η 108η επέτειος της εξέγερσης των Θεσσαλών κολίγων.




Πηγή: www.magnesianews.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »