ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Θέατρο των Οδοιπόρων - Εργαστήρια

Θέατρο των Οδοιπόρων - Εργαστήρια



Νέα χρονιά, ,νέα τμήματα εργαστηρίων, νέες εγγραφές , νέο ξεκίνημα!
Ξεκινάμε και σας περιμένουμε όλες και όλους!
Εργαστήρια παραστατικών τεχνών για όλες τις ηλικίες από το Θέατρο των Οδοιπόρων 2017-18!



Θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων κάθε Παρασκευή 8 με 10μμ με την ηθοποιό/τραγουδίστρια Έλενα Γραβάλου έως και την 2η εβδομάδα του Ιουνίου στον Μύλο του Παππά-3ος όροφος σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.


Με μεγάλη μας χαρά παλαιοί και νέοι μαθητές θα συμμετάσχουν επί οχτώ μήνες Νοέμβριος-Ιούνιος,στα μαθήματα του πιο ολοκληρωμένου προγράμματος σπουδών θεατρικού εργαστηρίου ενηλίκων στον νομό Λάρισας.

Υποκριτική
Δραματουργία κειμένων
Αυτοσχεδιασμός
Θεατρικό παιχνίδι
Οπλομαχική
Κινησιολογία σκηνής
Μουσική


Ακόμα πολλοί θα υπάρξουν οι παλαιοί και νέοι συνεργάτες των Οδοιπόρων,επαγγελματίες στον χώρο του Θεάτρου που ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα παράδοσουν σεμιναρία για την κινησιολογία,την ορθοφωνία,την σκηνογραφία και την σκηνοθεσία.


Το Θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων λοιπόν, της σκηνής Παραστατικών Τεχνών Λάρισας Οδοιπόροι, έρχεται με συνεργάτες-συνΟδοιπόρους επαγγελματίες του χώρου,ο καθένας με την δική του ξεχωριστή διαδρομή για να δείξει,διδάξει,κατευθύνει,απευθύνει,θέσει,αποδείξει,κάνει σαφές στους μαθητές του εργαστηρίου,τους εν δυνάμει μελλοντικούς ηθοποιούς,τις αρχές της τόσο γοητευτικής,μυσταγωγικής,μαγικής και τόσο δύσκολης συνάμα τέχνης της υποκριτικής και του θεάτρου... της αυταπόδεικτης έννοιας της ψυχαγωγίας και παίδευσις-εκπαίδευσης των θεατών καθώς και της αντίληψης ότι υπηρετούμε-είμαστε εργάτες της τέχνης αυτής,δουλεύοντας για την δική μας ψυχική και νοητική ανάπτυξη όπως και των αποδεκτών!





Το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων ανοίγει την αυλαία για 3η χρονιά από την αρχή λειτουργίας της ομάδας το '12 και καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σ' αυτό μαγικό ταξίδι της παίδευσις στην τέχνη του Θεάτρου


2) Εργαστήρι θεατρικής αγωγής και παιχνιδιού για παιδιά ηλικίας δημοτικού με την εμψυχώτρια θεατρικών ομάδων για παιδιά, ηθοποιό/μουσικό Έλενα Γραβάλου κάθε Δευτέρα 4 με 5,30μμ έως και το τέλος Ιουνίου στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων.

Ανοιχτό μάθημα γνωριμίας την Πέμπτη 1 Μαρτίου στις 16:00 με 17:30!


Ώρες διδασκαλίας,συνεύρεσης ανθρώπων με σκοπό την δημιουργία,τα κοινά οδοιπορικά στην Τέχνη,την τέχνη του Θεάτρου και του Χορού!


Δηλώσεις συμμετοχής για όλα τα εργαστήρια-εγγραφές καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή 10 με 14:30 στην σκηνή του Χατζηγιαννείου Πνευματικού Κέντρου.

Πληροφορίες στο 2410-252806, στο fb:Οδοιπόροι Θέατρο/Σκηνή Παραστατικών Τεχνών και στο tz7odoiporoi.g@gmail.com




Newsroom larisacitynews.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »