ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Βράβευση του Δήμου Λαρισαίων για τη συμμετοχή του στις δράσεις "Beactive”

Βράβευση του Δήμου Λαρισαίων για τη συμμετοχή του στις δράσεις "Beactive”



Ο Δήμος Λαρισαίων βραβεύτηκε μεταξύ άλλων φορέων, στο πλαίσιο εκδήλωσης για τον απολογισμό των δράσεων του "BΕACTIVE" (ευρωπαική βδομάδα αθλητισμού) για την Ελλάδα για το 2017.


Η ειδική εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, αλλά και των πρεσβειρών του ελληνικού προγράμματος, Κέλλυς Λουφάκη, Καλλιόπης Βέττα, Βίκυς Τσίκλη, Ειρήνης Μανδραβέλη και Έφης Σφυρή.


Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι συνεργαζόμενοι φορείς (αθλητικές ομοσπονδίες, Δήμοι, Περιφέρεια, ΟΠΑΠ, Super League κ.α.) του ευρωπαϊκού προγράμματος, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχημένη υλοποίησή του, ενώ προβλήθηκε ειδικό βίντεο με αποσπάσματα από τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν.


Το βραβείο για το Δήμο Λαρισαίων, παρέλαβε ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος. Ο δήμος μας πρόβαλε μέσα από Σημειώνεται ότι ο Δήμος Λαρισαίων πρόβαλε μέσω εκδηλώσεων στην Κεντρική Πλατεία, τα αθλήματα του τέννις σε συνεργασία με της ακαδημίες του δήμου και την Κοινσεπ και τους συλλόγους της πόλης, πρόβαλε το αθλήμα του king boxing σε συνεργασία με το σύλλογο των «πολεμιστών» και το χάντμπολ σε συνεργασία με τον σύλλογο larissahandball club. 





Το βραβείο αποτελεί μια αναγνώριση για την δουλειά που γίνεται από την δημοτική αρχή στον τομέα του αθλητισμού, ενώ στόχος της δημοτικής αρχής είναι η προβολή διαφορετικών αθλημάτων και η δια βίου άσκηση των πολιτών. Για το 2018 προγραμματίζεται η ένταξη στις εκδηλώσεις του beactive της δράσης «Τρέχουμε στον πηνειό».εκδήλωση που αναδεικνύει και το ποτάμι της πόλης μας 


Στον σύντομο χαιρετισμό του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τόνισε, μεταξύ άλλων τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που το πρόγραμμα BEACTIVE μεγαλώνει και αγκαλιάζεται όλο και περισσότερο από τους Έλληνες πολίτες. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε ακόμη, αλλά η δουλειά που γίνεται και με τη σοβαρότητα που γίνεται μας κάνουν μόνο πιο αισιόδοξους για το μέλλον. 


Προφανώς ο τρόπος που λειτουργούμε στο #BEACTIVE μπορεί να γίνει ο οδηγός για το πώς θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ακόμη περισσότερα ευρωπαϊκά προγράμματα και να τα αξιοποιήσουμε προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας. Επομένως, τη σημερινή γιορτή δεν θα ήθελα να τη δω μόνο ως μια αποτίμηση της περσινής χρονιάς και μια βράβευση της καλής δουλειάς που έγινε πέρυσι, αλλά ως το εναρκτήριο λάκτισμα για τα ακόμα καλύτερα που θα γίνουν του χρόνου. «





Newsroom larisacitynews.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »