ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Σοκ και θρήνος στη Λάρισα για τον άδικο χαμό της 30χρονης Πωλίνας – Τα πρώτα λόγια των δικών της




Συγκλονίζει η τραγωδία στη Λάρισα με την άτυχη  Πωλίνα Τσαπακίδου η οποία βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από τις ρόδες μιας νταλίκας. Το νήμα της ζωής της κόπηκε βίαια όταν επιχείρησε με το ποδήλατό να διασχίσει την παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης, στη διασταύρωση με την οδό Βόλου.





Εκεί, νταλίκα ερχόμενη από την οδό Βόλου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, παρέσυρε την 30χρονη κοπέλα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Η Πωλίνα εργαζόταν σε κατάστημα με είδη τεχνολογίας και μάλιστα εκείνη την ημέρα είχε πάρει το ποδήλατό της για να φτάσει πιο γρήγορα στη δουλειά της. Όπως αποκαλύπτουν στο  protothema.gr συγγενικά πρόσωπα της άτυχης κοπέλας, η Πωλίνα που καταγόταν από την Νάουσα, τον Σεπτέμβριο επρόκειτο να παντρευτεί.




Τώρα, η πεθερά της με την οποία η Πωλίνα ετοίμαζε τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου της, καλείται να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της κηδείας της άτυχης κοπέλας γιατί ο γιος της είναι ράκος, όπως η ίδια λέει συγκλονισμένη στο  protothema.gr.


«Τα παιδιά είχαν αρραβωνιαστεί πριν από τέσσερα χρόνια και ετοιμαζόμασταν για γάμο. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι πήγαινε στο γυμναστήριο με το ποδήλατο κι όταν σταμάτησε στο φανάρι, δίπλα της σταμάτησε και μια νταλίκα. Όταν άναψε το πράσινο, προφανώς από απροσεξία του οδηγού που δεν την είδε, η νταλίκα παρέσυρε την Πωλίνα που έπεσε στις πίσω ρόδες της νταλίκας. Περιμένουμε από την τροχαία να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για το δυστύχημα, δεν γνωρίζω περισσότερα. Το σπίτι της ήταν εκεί κοντά που έγινε το δυστύχημα και συνήθιζε να παίρνει το ποδήλατο για να πηγαίνει στη δουλειά της που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Αυτός ο δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος» λέει  συγκλονισμένη στο protothema.gr η πεθερά της άτυχης Πωλίνας και συνεχίζει:


«Μόλις ενημερωθήκαμε για το τραγικό περιστατικό, χρειάστηκε να κάνω εγώ την αναγνώριση γιατί ο γιος μου δεν είχε τη δύναμη και το κουράγιο να το κάνει. Ο  γιος μου περνάει πολύ δύσκολες ώρες  τώρα, το ίδιο και οι γονείς της γιατί δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιήσεις το ξαφνικό χαμό του παιδιού σου».


Αγαπημένοι φίλοι της Πωλίνας  δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο πρόωρα και μάλιστα λίγο καιρό πριν προλάβουν να τη δουν νύφη στην εκκλησία.


«Είναι άδικο αυτό που της συνέβη. Ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι που έκανε σχέδια για το γάμο της, ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα για τη ζωή. Μας είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε ότι πέθανε και πραγματικά αυτοί που οδηγούν νταλίκες δεν σέβονται κανέναν γύρω τους, πιάνουν το τιμόνι κι όποιον πάρει ο Χάρος. Ήταν πολύ καλές φίλες με την κόρη μου, έκαναν καλή παρέα  και μας μιλούσε συνέχεια για το γάμο της που θα γινόταν το Σεπτέμβριο.  Η κοπέλα ήταν ευτυχισμένη με τον αρραβωνιαστικό της και ήθελε να φτιάξει τη δική της οικογένεια. Δούλευε σε ένα  κατάστημα στη Λάρισα και πηγαινοερχόταν συνέχεια. Κάποιες  φορές την πήγαινε ο άντρας της στη δουλειά  και κάποιες άλλες  έπαιρνε το ποδήλατό της. Και ξαφνικά μαθαίνουμε ότι χάνει τη ζωή της από έναν ασυνείδητο οδηγό. Η κόρη μου έχει σοκαριστεί πολύ. Έχουμε στενοχωρηθεί όλοι μας  πάρα πολύ» λέει συγκινημένη στο protothema.gr, φίλη της Πωλίνας.






Πηγη: www.protothema.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια