ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Atlas Tanoak: Το "αγροτικό" της VW απάντηση στο Mercedes X-Class (ΦΩΤΟ)

Atlas Tanoak: Το "αγροτικό" της VW απάντηση στο Mercedes X-Class (ΦΩΤΟ)


Η τολμηρή κίνηση της Mercedes-Benz να μπει στην αρένα των επαγγελματικών pick-ups με την X-Class, δεν έμεινε αναπάντητη από τηVolkswagen. H απάντηση λέγεται Atlas Tanoak Pickup Concept και παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης!


Είναι το πρώτο επαγγελματικό όχημα που πατάει στην πασπαρτού πλατφόρμα MQB του VW Group, είναι διπλοκάμπινο και τραβάει το μάτι με την πρώτη ματιά. Ακολουθεί το σχεδιαστικό μοτίβο του Atlas SUV, αν και οι Γερμανοί υποστηρίζουν πως το «κορμί» του οχήματος είναι σχεδιασμένο εντελώς από την αρχή.


Παρότι οι φωτεινές υπογραφές τις οποίες είχαμε δει στα teaser, θα μπορούσαν να υποδηλώνουν πως η VW το… τερμάτισε χρησιμοποιώντας και ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο, το σενάριο αυτό δεν επαληθεύτηκε. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V6 χωρητικότητας 3.6 lt και απόδοσης 276 αλόγων! Συνδυάζεται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο και το σύστημα τετρακίνησης 4Motion.


Όσο για τις LED φωτεινές λωρίδες, δίνουν μία αρκετά μοντέρνα όψη στο γερμανικό pick-up, ενώ παρά το συγγενές σχεδιαστικό DNA, κοιτώντας προσεκτικά μπορεί κανείς να εντοπίσει διαφοροποιήσεις από το Atlas SUV όπως στα φωτιστικά σώματα, τους προφυλακτήρες κ.α.






Το εσωτερικό έχει επίσης αρκετές διαφοροποιήσεις και παρότι μιλάμε για… αγροτικό, η Volkswagen έχει τοποθετήσει και Digital Cockpit Display πίσω από το τιμόνι και μεγάλη οθόνη αφής στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας για τη διαχείριση του συστήματος Infotainment.




Μένει να δούμε κατά πόσο η Volkswagen θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να βάλει το Atlas Tanoak στην παραγωγή. Ή καλύτερα, το πότε…






Πηγή: www.newsauto.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »