ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Ηττα για τον Απολλων Λαρισας στο Αλκαζαρ Έχασε από τα Τρίκαλα




Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟ Τρίκαλα που κέρδισε στο Αλκαζάρ τον Απόλλωνα Λάρισας με 0-1.

Σκόρερ ο Σαχινίδης με γκολ στο 55ο λεπτό.

Αυτό ήταν το τέταρτο διπλό των «κυανέρυθρων» μακριά από την έδρα τους που πλέον έπιασαν στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Πόντου).

Στην αντίπερα όχθη, οι νεοφώτιστοι παρέμειναν πέμπτοι, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την τέταρτη θέση.


Ο αγώνας

Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία ήρθε στο 20’ και ήταν για τους φιλοξενούμενους. Ο Πάνος σέντραρε από δεξιά, ο Μιλοσάφλιεφ έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Παϊτέρης μπλόκαρε.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη απάντησε στο 27’, με τους Λίταινα και Μαυριά να συνεργάζονται μέσα στην περιοχή και τον δεύτερο να σουτάρει άουτ.

Στο 45’ ο Αγρόδημος δέχθηκε μαρκάρισμα εντός περιοχής από τον Τσιάρα, ωστόσο ο διαιτητής δεν είδε παράβαση.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου, ο Τόμιτς απείλησε τον Παϊτέρη με μακρινό σουτ ενώ στο 56’ ήρθε το γκολ για την ομάδα του Θωμά Γράφα.

Μετά από γέμισμα του Μάκου, Παπαζαχαρίας και Παϊτέρης συγκρούστηκαν στο αέρα, ο Σαχινίδης επωφελήθηκε και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο 65’ απείλησαν με το γυριστό σουτ του Λίταινα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Η μεγαλύτερή τους φάση όμως ήρθε στο 80’. Ο Παπαζαχαρίας έφτασε μέχρι την αντίπαλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Μαυρία ο οποίος σούταρε μόλις άουτ.

Στα λεπτά που απέμεναν δεν άλλαξε κάτι, με τον ΑΟΤ να πανηγυρίζει το «τρίποντο».

Διαιτητής ήταν ο Καρατέρπος (Κοζάνης), με βοηθούς τους Τζιουβάρα (Κοζάνης) και Καλύβα (Φθιώτιδας).

Κίτρινες: 18’ Χατζής, 69’ Αγρόδημος, 90+4’ Γαρυφαλλόπουλος – 30’ Τσιάρας, 32’ Βέρτζος, 73’ Τόμιτς, 86’ Σαχινίδης, 90+2’ Πάνος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης):
Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας (71′ Καρακατσάνης), Ε. Ανδρέου, Χατζής (81′ Γαρυφαλλόπουλος), Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Λίταινας (88′ Σουλιώτης), Τσιλούλης.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας):
Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας, Γροντής (42′ Τόμιτς), Σαχινίδης, Χιντζίδης (53′ Γιαννιτσάνης), Μιλοσάβλιεβ (83′ Ζγκούρη).





Με πληροφορίες από a-sports.gr

Πηγη: www.kosmoslarissa.gr


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια