ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Πανελλαδικό συλλαλητήριο κτηνοτρόφων την Πέμπτη στη Λάρισα

Πανελλαδικό συλλαλητήριο κτηνοτρόφων την Πέμπτη στη Λάρισα


Η Ομοσπονδία κτηνοτροφικών συλλόγων και κτηνοτρόφων περιφέρειας Θεσσαλίας και η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) μετά από την πανθεσσαλική συνάντηση κτηνοτρόφων που έγινε στον Τύρναβο στις 21-4-2018 και την ομόφωνη απόφαση που όλοι η παριστάμενοι κτηνοτρόφοι έλαβαν καλεί όλους τους κτηνοτρόφους της Ελλάδος σε συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Λάρισας την Πέμπτη 03-05-2018 και ώρα 10:30 το πρωί. 


[ads-post]


Οπως σημεώνεται στο δελτίο Τύπου: 

"αφού συγκεντρωθούμε θα ακολουθήσει πορεία προς το ξενοδοχείο Divaniόπου λαμβάνει χώρα το συνέδριο του Economist και θα παραβρίσκεται όλοι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν πάει άλλο. Πρέπει όλοι μαζί να διεκδικήσουμε την επιβίωση του κλάδου της κτηνοτροφίας και των οικογενειών μας. Η πτώση των τιμών στο αιγοπρόβειο γάλα καθώς και το σταμάτημα από αρκετούς τυροκόμους να λαμβάνουν το γάλα από συναδέλφους θα μας καταστρέψει ολοκληρωτικά. Οι παρουσία όλων στο συλλαλητήριο είναι επιβεβλημένη καθώς είναι παρουσία επιβίωσης και θα δώσουμε έντονα μια δυναμική απάντηση σε όλους αυτούς που θέλουν να μας αφανίσουν".




Πηγή: www.kosmoslarissa.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια