ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Σάλος στους κόλπους της εκκλησίας: Ο Μητροπολίτης Ησύχιος δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ ήσυχος... (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σάλος στους κόλπους της εκκλησίας: Ο Μητροπολίτης Ησύχιος δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ ήσυχος... (ΦΩΤΟ-VIDEO)


Σάλος έχει προκληθεί στους κόλπους της εκκλησίας για το θέμα του Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο να ερωτοτροπεί με γνωστή τρανσέξουαλ.


Στο βίντεο, το οποίο πρώτη η larisacitynews.gr μετά από επικοινωνία με την "πρωταγωνίστριά" του είχε αναδείξει και δημοσιοποιήσει προ μηνός (Διαβάστε όλο το άρθρο μας ΕΔΩ), ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος Ησύχιο εμφανίζεται να φιλιέται, να αγκαλιάζει και να ερωτοτροπεί με την τρανσέξουαλ Αφροδίτη Κωνσταντίνου.


Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο κ. Ησύχιος κλήθηκε μάλιστα να δώσει εξηγήσεις για το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και προσβάλλει τις αξίες και τα ήθη που πρεσβεύει η Ορθόδοξη Εκκλησία.


Ποιος ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος Ησύχιος



Ο εν λόγω Μητροπολίτης, σύμφωνα με την Αφροδίτη Κωνσταντίνου, είναι ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ἡσύχιος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων (που όπως φαίνεται μόνο "ησύχιος" δεν είναι...).


Ὁ Πανιερώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ἡσύχιος (κατά κόσμον Ἡλίας) Κοντογιάννης, ἐγεννήθη τῷ 1944 ἐν Ἀχαρναῖς Ἀττικῆς. Εἰς Ἱεροσόλυμα ἀφίκετο τῇ 20ῃ/10/1958. Ἀπεφοίτησε τῆς Πατριαρχικῆς Σχολῆς τῷ 1962.
Τῇ 18ῃ/12/1961 ἐκάρη Μοναχός καί τῇ ἑπομένῃ ἐχειροτονήθη Διάκονος. Ἐχειροτονήθη Πρεσβύτερος τῷ 1964. Διετέλεσε ἡγούμενος ἐν Κάρακ. Τῷ 1967 προήχθη εἰς Ἀρχιμανδρίτην. Ἐσπούδασεν ἐν τῇ Νομικῇ Σχολῇ τοῦ Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν.

Τῷ 1976 διωρίσθη μέλος τῆς Οἰκονομικῆς Ἐπιτροπῆς καί μέλος τῆς Ἐπιτροπῆς Ἐκπαιδεύσεως. Τῷ 1978 διωρίσθη Πρόεδρος τοῦ Ἐκκλησιαστικοῦ Δικαστηρίου ἐν Ἰόππῃ. Τῷ 1981 διωρίσθη Πατριαρχικός Ἐπίτροπος ἐν Ἄκρῃ.

Τῇ 16ῃ/3/1984 ἐξελέγη Ἐπίσκοπος Ἀβήλων, καί ἐχειροτονήθη τῇ 26ῃ τοῦ ἰδίου μηνός, διορισθείς Πατριαρχικός Ἐπίτροπος ἐν Ἴρμπετ Ἰορδανίας. Τῷ 1991 ἐξελέγη Ἀρχιεπίσκοπος Καπιτωλιάδος. Τῷ 1994 ὠνομάσθη Μητροπολίτης καί διωρίσθη Ἀντιπρόεδρος τῆς Οἰκονομικῆς Ἐπιτροπῆς καί Πρόεδρος τῆς Κτηματικῆς Ἐπιτροπῆς.

Τῷ 2001 διωρίσθη Μέλος τῆς Ἁγίας καί Ἱερᾶς Συνόδου, Πρόεδρος τῆς Ἐφορείας τῶν Σχολῶν τῶν Ἱεροσολύμων και Πρόεδρος τοῦ Γραφείου Τύπου καί Πληροφοριῶν. Τῷ 2003 διωρίσθη Πατριαρχικός Ἐπίτροπος.

Τῷ 2005 διωρίσθη Νομικός Σύμβουλος τοῦ Πατριαρχείου.

Τῷ 2009 διωρίσθη Πρόεδρος τῶν Σχολῶν τοῦ Πατριαρχείου.

Τῷ 2012 διωρίσθη Πατριαρχικός Ἐπίτροπος.

Πηγή: http://www.jerusalem-patriarchate.info


Να σημειωθεί πως έχει ξεκινήσει προανάκριση από ειδική επιτροπή του Πατριαρχείου, με εντολή Θεόφιλου καθώς ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος ήταν από τα πιο έμπιστα άτομα του Πατριάρχη Θεόφιλου.


Ο κ. Ησύχιος που από το 2012 κατείχε τη θέση του Πατριαρχικού Επιτρόπου αλλά και άλλα νευραλγικά πόστα του Πατριαρχείου έχει κληθεί από τον κ. Θεόφιλο για να δώσει εξηγήσεις για το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και προσβάλλει τις αξίες και τα ήθη που πρεσβεύει η Ορθόδοξη Εκκλησία. 


Σύμφωνα με αραβόφωνα Μέσα ο Πατριάρχης Θεόφιλος έστειλε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, πως όσο ψηλά και αν είναι κάποιο άτομο στην τάξη της ιεροσύνης δεν θα έχει καμία ασυλία σε ότι αφορά την εικόνα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.


H ekklisiaonline.gr γράφει:

ΚΑΠΙΤΩΛΙΑΔΟΣ ΗΣΥΧΙΟΣ: Σε δυσχερή θέση έχει φέρει το Πατριαρχέιο Ιεροσολύμων ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος Ησύχιος-Προβληματισμός από Θεόφιλο.

Σε ιδιαίτερα δύσκολη χρονική περίοδο βρίσκεται ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος αναφορικά με τα ζητήματα που έχουν προκύψει σχετικά με το πρόσωπο του Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιου.

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να απεμπλακεί το Πατριαρχείο από τα ζητήματα δια τα οποία εγκαλείται ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος.

Ένα πρώτο αποφασιστικό βήμα ήταν το να παύσει τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος από τα καθήκοντά του ως Πατριαρχικού Επιτρόπου όπως είχε γράψει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στο άρθρο Εκδιώχθηκε ο Καπιτωλιάδος Ησύχιος από το Πατριαρχείο μετά τα δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έντονη είναι η δυσαρέσκεια του Πατριάρχου μετά τα τελευταία δημοσιεύματα και ιδιαιτέρως με το γεγονός ότι το όλο ζήτημα αντί να καταλαγιάσει εντείνεται με απροσδόκητες και απρόβλεπτες διαστάσεις, κάτι που επουδενί επιθυμεί το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων σε αυτή τη συγκυρία.

Στενοί του συνεργάτες έχουν ήδη θέσει επί τάπητος το ζήτημα της καθαίρεσης του Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιου και το έχουν εισηγηθεί στον Πατριάρχη.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Καπιτωλιάδος, οφείλει να προσκομίσει απαντήσεις και να προσπαθήσει να αποτρέψει την περαιτέρω συνέχιση της όλης αυτής κατάστασης η οποία πληγώνει τους πιστούς και ενδέχεται να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο κύρος του Πατριαρχείου.

Ο καθένας να αναλάβει το μερίδιο των ευθυνών που του αναλογεί.

Πηγή: https://www.ekklisiaonline.gr/


Πάντως η Αφροδίτη Κωνσταντίνου με σχετικές αναρτήσεις της στο λογαριασμό της στο facebook αναφέρει πώς όλες οι κρούσεις της προς το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων έχουν πέσει στο κενό.


Δείτε τις αναρτήσεις της...


  







Ποια είναι η Αφροδίτη Κωνσταντίνου




Η Αφροδίτη Κωνσταντίνου είναι γνωστή τρανσέξουαλ, η οποία έχει ανεβάσει τα βίντεο στον λογαριασμό της στο Facebook, είναι από την Φλώρινα και όπως αποκάλυψε πριν λίγο καιρό, ο Μητροπολίτης ήξερε τα πάντα για την ζωή της, ό,τι δηλαδή ήταν πόρνη και είχε κάνει αλλαγή φύλλου.


Μάλιστα, η τρανσέξουαλ μαζί με το βίντεο δημοσίευσε και ένα σχόλιο στο Facebook, αναφέροντας


«Ο Πατριάρχης μας πουλάει μια θρησκεία που τηρεί τους κανόνες της εκκλησίας...σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες πρέπει να τον καθαιρέσουν. Δεν θα σταματήσω να φωνάζω γιατί δεν επιτρέπω σε άνθρωπο τις εκκλησίας να με κακοποιεί έτσι. Και σωματικά και ψυχικά και ψέματα ψέματα ψέματα. Καλημέρα».


Οι "υψηλές γνωριμίες" του Ησύχιου



Ο Μητροπολίτης Ησύχιος, δεξί χέρι του Πατριάρχη Θεόφιλου, εμφανίζεται πολύ κοντά στον Αλέξη Τσίπρα στο τελευταίο του ταξίδι στα Ιεροσόλυμα, ενώ επίσης εμφανίζεται σε άλλη χρονική στιγμή και μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο.


Δείτε τις φωτογραφίες που είχε στείλει ο ίδιος στην Αφροδίτη Κωνσταντίνου:





Τα Βίντεο που καίνε...

Συγκεκριμένα, τα παρακάτω βίντεο που δείχνουν τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο να ερωτοτροπεί με την γυναίκα με το κόκκινο φόρεμα στον καναπέ του σαλονιού της φαίνεται να ήταν και ο λόγος που ανάγκασαν τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο να παύσει από τα καθήκοντά του τον εν λόγω Μητροπολίτη.


Τα βίντεο είχαν αρχικά αναρτηθεί από την Αφροδίτη Κωνσταντίνου στο YouTube από όπου και διαγράφηκαν ως "ακατάλληλα", και εν συνεχεία αναρτήθηκαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook....


Αυτά είναι τα ροζ βίντεο με την τρανσέξουαλ που «έκαψαν» τον Μητροπολίτη Ησύχιο...








Άξιος...



Γράφει για την larisacitynews.gr
Pavlos Nikolaou




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια