ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Εκδήλωση γνωριμίας με την Αερολέσχη Ν. Καρδίτσας

Εκδήλωση γνωριμίας με την Αερολέσχη Ν. Καρδίτσας



Η Αερολέσχη Ν. Καρδίτσας στα πλαίσια της προσπάθειας της να φέρει κοντά στον χώρο της Γενικής Αεροπορίας /ΥΠΑΜ και του Αεραθλητισμού το κοινό της ευρύτερης περιοχής του Νομού Καρδίτσας, προσκαλεί όλα τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους εκπροσώπους τους σε μια ανοιχτή εκδήλωση γνωριμίας και ενημέρωσης. 


Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαϊου 2018 και ώρα 10 πμ στο αεροδρόμιο Μυρίνης και θα περιλαμβάνει μια εκτεταμένη παρουσίαση σε θέματα Γενικής Αεροπορίας /ΥΠΑΜ και αεραθλητισμού καθώς και παρουσίαση της λειτουργίας και των δραστηριοτήτων της Αερολέσχης Ν. Καρδίτσας και της Σχολής Αεροπλοϊας Μυρίνης και των προοπτικών τους. Για όσους το επιθυμούν θα γίνουν και πτήσεις εθισμού με το αεροπλάνο της Α.Ν.Κ τόσο για του εκπροσώπους των ΜΜΕ όσο και για το κοινό. 


[ads-post]


Στα πλαίσια αυτά η Α.Ν.Κ προσκαλεί όλα τα τοπικά ΜΜΕ και τους εκπροσώπους της καθώς και οποιονδήποτε άλλο ενδιαφέρεται, να παραβρεθούν στο χώρο του αεροδρομίου Μυρίνης για να ενημερωθούν και να γνωρίσουν από κοντά το όμορφο κόσμο της αεροπλοϊας και του αεραθλητισμού.



Newsroom larisacitynews.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια