ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Η προσωπικότητα μιας γυναίκας αποκαλύπτεται από το εσώρουχο που φοράει! (ΦΩΤΟ)

Η προσωπικότητα μιας γυναίκας αποκαλύπτεται από το εσώρουχο που φοράει! (ΦΩΤΟ)


Το εσώρουχο σας είναι από τα πιο προσωπικά σας πράγματα και κάτι που δύσκολα αποκαλύπτετε σε άλλους. Οι προτιμήσεις σας και το είδος του εσωρούχου που φοράτε όμως, αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ταυτότητάς σας.





Ακολουθούν τα 10 πιο συνηθισμένα είδη εσωρούχων και αποκαλύπτουν πολλά για το είδος της προσωπικότητας που έχετε.






#1 T-String



Αυτό το είδος εσωρούχου δείχνει ότι είστε ανεξάρτητοι και άνετοι με το σώμα σας. Έχετε τεράστια αυτοπεποίθηση που ο καθένας θα ζήλευε.



# 2 G-String



Είστε το είδος της γυναίκας που μπορεί να ισορροπήσει την εργασία και την ευχαρίστηση με την ίδια ευκολία. Καταλαβαίνετε τον εαυτό σας αρκετά καλά και είστε σίγουρες για την προσωπικότητά σας.



#3 Thong



Είστε ένα άτομο φιλόδοξο με κίνητρα. Δεν σας πειράζουν οι δυσκολίες, αρκεί να επιτύχετε το στόχο που έχετε θέσει για τον εαυτό σας και θα κάνετε τα πάντα για να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.



# 4 Tanga



Είστε ένα παραδοσιακό από τη φύση άτομο, αλλά προοδευτικό σε σκέψεις. Σας αρέσει να ζείτε μια απλή ζωή και να πιστεύετε στις απλές απολαύσεις της ζωής, αλλά πιστεύετε ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι ανοιχτοί.


[ads-post]


#5 Bikini



Είστε το είδος της γυναίκας που είναι αθλητική και που απολαμβάνει να είναι στο προσκήνιο. Είστε πάντα έτοιμες για κάθε περίσταση και είστε εξαιρετικά άνετες με το σώμα σας.



#6 Cheeky



Είστε το είδος της κοπέλας που είναι έξυπνη, επιφυλακτική, πνευματώδης και έχετε αίσθηση του χιούμορ που σκοτώνει. Έχετε ένα αθλητικό πνεύμα που είναι απίστευτο.



#7 Hipster



Είστε γεμάτη εκπλήξεις. Υπάρχουν πτυχές της προσωπικότητάς σας που δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι. Είναι γεγονός, ότι είστε πολύ περισσότερα από αυτό που φαίνεστε και υπάρχουν πολλαπλά στρώματα στην προσωπικότητά σας.



# 8 Boyshorts



Έχετε μια εξωστρεφή προσωπικότητα που της αρέσει η διασκέδαση. Θέλετε πάντα να είστε ο εαυτός σας, αλλά μπορείτε επίσης να αναδείξετε την εκλεπτυσμένη πλευρά της προσωπικότητάς σας.



#9 Classic Brief



Αυτό το είδος του ατόμου είναι ιδιαίτερα πρακτικό και έχει μια λειτουργική προσέγγιση στη ζωή. Δείχνει επίσης, ότι θα παραμείνετε ήρεμες σε μια δύσκολη κατάσταση και θα προσπαθήσετε να σκεφτείτε λύσεις παρά να πανικοβληθείτε.



#10 High-Waist (Retro)



Είστε καλόβολες και αγαπάτε τη διασκέδαση από τη φύση σας. Δεν ενδιαφέρεστε πολύ για τη γνώμη των άλλων ανθρώπων. Αγαπάτε τον εαυτό σας και νοιώθετε καλύτερα όταν είστε στη δική σας ζώνη.




Πηγή: meaww.com




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια