ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Πρεμιέρα θερινών Εκπτώσεων την επόμενη Δευτέρα - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτή η αγορά

Πρεμιέρα θερινών Εκπτώσεων την επόμενη Δευτέρα - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτή η αγορά



Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου ξεκινούν οι φετινές θερινές εκπτώσεις των καταστημάτων στην αγορά της Λάρισας, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018.


Κατά την διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή του ποσοστού έκπτωσης.


«Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης και στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από …% έως …%»). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό».


[ads-post]


Η διενέργεια εκπτώσεων είναι στη διακριτική ευχέρεια της κάθε επιχείρησης και υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την παρ. 1 άρθρου 16 ν. 4177/2013, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή, κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, ήτοι την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 (προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας 11:00 το πρωί έως τις 06:00 το απόγευμα).



Newsroom larisacitynews.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια