ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Τα παιδιά της ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ μαθαίνουν για την Αντηλιακή Προστασία (ΦΩΤΟ)

Τα παιδιά της ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ μαθαίνουν για την Αντηλιακή Προστασία (ΦΩΤΟ)



Οι μικροί «Κατασκηνωτές της Πόλης» από το Πολιτιστικό Κέντρου Αγίου Γεωργίου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν από τη διεπιστημονική ομάδα της 1ης ΤΟ.Μ.Υ. Αγ. Γεωργίου Λάρισας, για ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της καλοκαιρινής ζωής, την Αντηλιακή Προστασία. 





Καθώς το καλοκαίρι οι ώρες έκθεσης στον ήλιο αυξάνονται και λίγα μόνο ηλιακά εγκαύματα μπορεί για να αυξήσουν τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών, τα παιδιά της Κατασκήνωσης ενημερώθηκαν για τα μέτρα που μπορούν να εφαρμόσουν για να προστατευτούν από τις επιβλαβείς συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας. 





Οι μικροί κατασκηνωτές ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους της 1ης ΤΟ.Μ.Υ Αγ. Γεωργίου για τους κινδύνους που κρύβει η ανεξέλεγκτη έκθεση στον ήλιο, για την επιλογή σωστού αντηλιακού, τους όρους και αριθμούς στις ετικέτες των αντηλιακών, καθώς και τους μύθους της ηλιοπροστασίας, 


[ads-post]


Τα παιδιά έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και υποσχέθηκαν πως θα κάνουν άμεσα πράξη τις οδηγίες και τους κανόνες που έμαθαν. 





Το πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη και θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές παρεμβάσεις στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας και στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αγίου Κωνσταντίνου. 


Η δράση πραγματοποιήθηκε από μέλη της Ομάδας Υγείας, Χατζηκυπριανού Αθηνά, ΠΕ Ιατρών-Παιδιατρικής, Φάκα Μαρία, ΤΕ Επισκεπτριών Υγείας και Καραρρήγα Μαρίνα-Ελευθερία, ΤΕ Επισκεπτριών Υγείας 





Το πρόγραμμα “Κατασκήνωση στην Πόλη” προσπαθεί να δημιουργήσει ένα χαρούμενο περιβάλλον γνώσης και ψυχαγωγίας για τα παιδιά μέσα από πολλές παιγνιώδεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. 


Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410 680205, καθημερινά από τις 8:00 έως τις 15:00, κα. Βάγια Νάτσιου στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.



Newsroom larisacitynews.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια