ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Βόλος: Πρόταση γάμου μέσα σε γήπεδο μπάσκετ την ώρα του αγώνα - Έμεινε άφωνη η αθλήτρια! (ΦΩΤΟ)

Βόλος: Πρόταση γάμου μέσα σε γήπεδο μπάσκετ την ώρα του αγώνα - Έμεινε άφωνη η αθλήτρια! (ΦΩΤΟ)


Μία πολύ πρωτότυπη πρόταση γάμου έκανε ένας Βολιώτης στην αγαπημένη του και παίκτρια μπάσκετ στον Βόλο και μάλιστα την ώρα του αγώνα.


Ο λόγος για την Εύη Χαβαλέ, η οποία ούτε που φανταζόταν την ώρα που έπαιζε μπάσκετ πως ο αγαπημένος της θα μπουκάρει στο γήπεδο με πανό για να την ζητήσει σε γάμο.


Μία πολύ πρωτότυπη πρόταση γάμου έκανε ένας Βολιώτης στην αγαπημένη του και παίκτρια μπάσκετ στον Βόλο και μάλιστα την ώρα του αγώνα.


Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του 32ου ανεπίσημου τουρνουά μπάσκετ της Ν. Ιωνίας, η παίκτρια μπάσκετ έδινε τον καλύτερο της εαυτό για να κερδίσει η ομάδα της. Ωστόσο ένα φάουλ βάλθηκε να της χαλάσει την διάθεση.


Το φάουλ προήλθε από παίκτη της αντίπαλης ομάδας προς την Εύη Χαβαλέ, ωστόσο η απόφαση του διαιτητή έκανε έξαλλη την άλλη ομάδα με αποτέλεσμα να οξυνθούν λίγο τα πνεύματα στο γήπεδο.


Πως; Την ώρα του αγώνα ο αγαπημένος της μπουκάρει στο γήπεδο με πανό για να την ζητήσει σε γάμο.



Η αθλήτρια όμως δεν γνώριζε πως όλοι ήταν στο κόλπο και έπαιζαν θέατρο με αποτέλεσμα να πάει και η ίδια να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή, λέγοντας του πως είναι άδικη η συμπεριφορά της άλλης ομάδας.


[ads-post]


Ο διαιτητής, λοιπόν, την άκουγε σοβαρός, για να μην κινήσει υποψίες, περιμένοντας έτσι να δοθεί το κατάλληλο σήμα.



Φίλοι του Λάμπρου και της Εύης μπήκαν μέσα στο γήπεδο κρατώντας ένα πανό, το οποίο έγραφε «Evi will you marry me;».



Έτσι κι έγινε. Φίλοι του Λάμπρου και της Εύης μπήκαν μέσα στο γήπεδο κρατώντας ένα πανό, το οποίο έγραφε «Evi will you marry me;». Την ίδια ώρα ο αγαπημένος της όμορφης αθλήτριας μπήκε στο τερέν, γονάτισε και με ένα δαχτυλίδι στα χέρια τη ζήτησε να την παντρευτεί.



Η Εύη Χαβαλέ και ο Λάμπρος Κόκκαλης είναι μαζί δέκα χρόνια. Γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας που ήταν συμφοιτητές. Είναι και οι δύο ιστορικοί.



«Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Πετάω στα σύννεφα. Δεν το περίμενα και ήταν η πιο όμορφη στιγμή που έχω ζήσει μέχρι σήμερα. Συγκινήθηκα πολύ, ακόμη και τώρα που το σκέφτομαι συγκινούμαι» τόνισε η Εύη πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας.


Η ίδια είπε φυσικά το πολυπόθητο «ναι» και όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο καταχειροκρότησαν το ζεύγος που γνώρισε την αποθέωση. Η Εύη Χαβαλέ και ο Λάμπρος Κόκκαλης είναι μαζί δέκα χρόνια. Γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας που ήταν συμφοιτητές. Είναι και οι δύο ιστορικοί.



Πηγή-Φωτογραφίες: taxydromos.gr


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια