ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Συνεχίζει να προκαλεί τον κόσμο ο Αμβρόσιος: Η απάντηση στο «σκάσε πιά!» και οι αιχμές για τον Αρχιεπίσκοπο

Συνεχίζει να προκαλεί τον κόσμο ο Αμβρόσιος: Η απάντηση στο «σκάσε πιά!» και οι αιχμές για τον Αρχιεπίσκοπο


Πολλοί ικανοποιήθησαν και ακόμη περισσότεροι σκανδαλίσθησαν, δήλωσε σε ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για όσα είχε γράψει περί άθεου πρωθυπουργού


Με νέο κείμενο στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος αναφέρεται στο περιβόητο «σκάσε πια» που του απάντησε ο πατήρ Νεόφυτος από την Καλαμάτα αλλά και στα σχόλια άλλων εναντίον του.


Στην ανάρτησή του αφήνει αιχμές και για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο οποίος του είχε απαντήσει ότι ο Θεός είναι αγάπη, όχι τιμωρός.


"Η ανάρτησή μας της 24ης Ιουλίου τάραξε τα πνεύματα! Πολλοί ικανοποιήθησαν και ακόμη περισσότεροι σκανδαλίσθησαν! Ακόμη και ένας Διάκονος ύψωσε την φωνήν του για να μας… συνετίσει με τον απρεπή λόγο του, το γνωστό «ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ, Αμβρόσιε»!

Μεταξύ πολλών άλλων και αρκετοί Αρχιερείς εν Χριστώ Αδελφοί μας έσπευσαν να μας διορθώσουν! Να μας ανακαλέσουν στην τάξη! Κορυφαίος μεταξύ αυτών ένας πολύ νέος κατά την χειροτονία Αρχιερεύς, χειροτονήθηκε μόλις τον Ιούνιον του 2014, μας προσέβαλε, και μάλιστα με περισσή αναίδεια, γράφοντας και λέγοντας, ότι ο Καλαβρύτων «τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αμνησία»!

Η στάση όλων αυτών έχει δημιουργήσει και ένα κύμα αντιδράσεων.

Εμείς σήμερα σαν απάντηση σ’ όλα αυτά τα φαινόμενα σας παρουσιάζουμε δύο δημοσιεύματα-φωνές απελπισίας.

ΠΡΩΤΟΝ: Ένα δημοσιεύμα της 5ης Ιουλίου μέ τίτλο: «Η σιωπή αυτή της μάνας Εκκλησίας πονάει»! Το αφιερώνω στους λαλίστατους εν Χριστώ Αδελφούς μου, οι οποίοι έσπευσαν να με ευτελίσουν δημοσίως, αντιτάσσοντας το γνωστό «ο Θεός είναι αγάπη! Δεν είναι τιμωρός». Τους καταγγέλλει, ότι οι Αρχιερείς σήμερα ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ με τον Θεό! «….αγαπήσαμε περισσότερο την δόξα των ανθρώπων παρά την αλήθεια και την δόξα του Θεού»!!!!!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Ένα δημοσίευμα-ερωτηματολόγιο με τίτλο «απαντήστε μας κ. Άνθιμε», το οποίον αφιερώνουμε στον Σεβασμιώτατο ‘Αλεξανδρουπόλεως, στον οποίο άλλωστε και απευθύνεται!

Αυτά μόνο και μόνο για να ακούγεται και η άλλη άποψη".


[ads-post]


Ας σημειωθεί ότι ο γύρος αντιπαράθεσης ξεκίνησε όταν ο Αμβρόσιος είχε κατηγορήσει τον «άθεο Τσίπρα» για τις πυρκαγιές.


«Ο ΑΘΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ...........
......ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ...ΠΥΡΚΑΪΕΣ!»




Πηγή: www.protothema.gr



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια