ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Απίστευτο: Μέχρι και παπά να κάνει αγιασμό έφερε Δημοτικός σύμβουλος στη Φαρκαδόνα για να σταματήσουν οι καβγάδες!

Απίστευτο: Μέχρι και παπά να κάνει αγιασμό έφερε Δημοτικός σύμβουλος στη Φαρκαδόνα για να σταματήσουν οι καβγάδες!


Κάλεσε ιερέα Παλαιοημερολογίτη, αυτή τη φορά, για να τελέσει τον Αγιασμό στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας για να απομακρυνθεί το «κακό» οι φασαρίες και οι καυγάδες


Ήταν 11 Σεπτεμβρίου του 2017, όταν ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Χρήστος Φιλιππίδης, μετά από έναν έντονο τσακωμό δημοτικών συμβούλων, σε παρελθούσα συνεδρίαση του Σώματος, προσέφευγε σε ιερέα, καλώντας να παραστεί στο Δήμο και να τελέσει Αγιασμό για να απομακρυνθεί το «κακό».


Ο ιερέας, εφημέριος χωριού του Δήμου Φαρκαδόνας μετά από πρόσκληση του κ. Φιλιππίδη, επισκέφτηκε την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, τέλεσε τον Αγιασμό διάβασε τις κατάλληλες ευχές, αλλά το «κακό» δεν απομακρύνθηκε. Παρέμεινε για να σκιάζει τις συνεδριάσεις του Σώματος. Μετά τα τελευταία περιστατικά που σημάδευσαν τη συνεδρίαση στις αρχές Οκτώβρη, ο δημοτικός σύμβουλος αποφάσισε εκ νέου να καλέσει ιερέα για να τελέσει τον Αγιασμό, προκειμένου να επέλθει η ηρεμία στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.


[ads-post]


Αυτή τη φορά δεν απευθύνθηκε σε ιερέα του Δήμου Φαρκαδόνας, αλλά σε ιερέα των ΓΟΧ, ο οποίος αφίχθη στην αίθουσα από το γειτονικό νομό της Λάρισας, πλαισιωμένος από το δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης. Ο ηλικιωμένος ιερέας τέλεσε τον Αγιασμό με ευχές υπέρ Ειρήνης, ίασης ιαμάτων πάσης επιβουλής κακού και καυγάδων.


Ελπίζουμε οι ευχές και οι δεήσεις αυτή τη φορά να πιάσουν τόπο και να επέλθει ηρεμία.



Πηγή: krinilive




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια