ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Βαριά «καμπάνα» σε οδοντίατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας που φίλησε νεογέννητο στο στόμα!

Βαριά «καμπάνα» σε οδοντίατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας που φίλησε νεογέννητο στο στόμα!


Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στα επείγοντα περιστατικά του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας


Με βαριά ποινή πλήρωσε την πρωτοφανή ενέργειά του να φιλήσει στο στόμα ένα… νεογέννητο μέσα στα επείγοντα περιστατικά του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ένας οδοντίατρος που δραστηριοποιείται σε χωριό του νομού και βρέθηκε στο εδώλιο κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας! 


Το απίστευτο περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, όταν ο οδοντίατρος μετέφερε την πεθερά του για εξέταση μαζί με τη σύζυγό του. Γιατροί του νοσοκομείου τον εντόπισαν να κοιτάζει επίμονα μέσα από την κουρτίνα στον χώρο της Παιδιατρικής κλινικής όπου εξετάζονταν μικρά παιδιά και δεν απομακρύνθηκε, παρά τις συστάσεις που του έγιναν.


[ads-post]


Αντίθετα, πλησίασε μια τσιγγάνα που κρατούσε το μόλις 30 ημερών μωρό της, της ζήτησε να το πάρει αγκαλιά και το φίλησε στο στόμα, προκαλώντας την οργή της μητέρας που κάλεσε τους νοσηλευτές και εκείνοι την Αστυνομία. Ο δράστης συνελήφθη και, μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του, παραπέμφθηκε στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο όπου, σύμφωνα με την «Ελευθερία» ισχυρίστηκε ότι πήρε αγκαλιά το μωρό γιατί έχει αδυναμία στα παιδιά και αρνήθηκε ότι το φίλησε.


Ωστόσο, το δικαστήριο δεν πείστηκε και τον έκρινε ένοχο χωρίς ελαφρυντικά, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή. Ο κατηγορούμενος οδοντίατρος άσκησε έφεση στην απόφαση και αφέθηκε ελεύθερος.




Πηγή: www.protothema.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια