ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Ιωάννας Σαρρή: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Ιωάννας Σαρρή: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM


Eστειλε το δικό της μήνυμα σε όσους την στήριξαν


Στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model οι διαγωνιζόμενες στη δοκιμασία αποχώρησης έπρεπε να ποζάρουν στον φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου, ως παραδείσια πουλιά σε αιχμαλωσία. Ένας κρίκος, ένα σκαμπό και ένα κλουβί ανέβασαν το βαθμό δυσκολίας, σε μια φωτογράφηση που τέσταρε τόσο τη φαντασία, όσο και τη θέληση των κοριτσιών. Στο τέλος η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, ο Δημήτρης Σκουλός και ηΗλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασαν το αποτέλεσμα της φωτογράφησης. Το κορίτσι που δεν κατάφερε να πείσει την κριτική επιτροπή με την φωτογραφία της είναι η Ιωάννα Σαρρή και έτσι είδε την πόρτα της εξόδου.


«Δεν θέλω να ξανασυναντήσω έξω από το παιχνίδι την Εύη, γιατί μου έχει δείξει ένα πολύ κακό χαρακτήρα. Ποτέ δεν της έκανα κάτι, που έπρεπε να σχολιάσει αρνητικά. Οπότε, είναι σίγουρα μια κοπέλα που δεν θέλω να ξαναδώ», δήλωσε η Ιωάννα Σαρρή λίγο μετά την αποχώρηση της.


[ads-post]


Το μοντέλο έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά τη προβολή του επεισοδίου και έστειλε το δικό της μήνυμα σε όσους την στήριξαν: «Ένα πολύ όμορφο αλλά και ιδιαίτερο ταξίδι σήμερα έφτασε στο τέλος του .. Ήταν ένα ταξίδι που με γέμισε εμπειρίες, με έκανε πιο δυνατή, μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω πολύ όμορφους ανθρώπους αλλά και να κυνηγήσω ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα..


Σας ευχαριστώ ξεχωριστά όλους σας για την τεράστια αγάπη, στήριξη και δύναμη που μου χαρίσατε και συνεχίζετε να μου χαρίζετε .. Τα μηνύματα σας είναι τόσο όμορφα και μου δίνουν απίστευτη χαρά να συνεχίσω .. Πολλά όμορφα πράγματα έρχονται και πρέπει να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας γιατί οτιδήποτε περισσότερο από την προηγούμενη μας μέρα καταφέρνουμε, είναι μια νίκη. Σας αγαπώ πολύ, τώρα ξεκινούν όλα».


Δείτε την ανάρτηση της: 




Ένα πολύ όμορφο αλλά και ιδιαίτερο ταξίδι σήμερα έφτασε στο τέλος του .. Ήταν ένα ταξίδι που με γέμισε εμπειρίες , με έκανε πιο δυνατή, μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω πολύ όμορφους ανθρώπους αλλα και να κυνηγήσω ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα.. Σας ευχαριστώ ξεχωριστά όλους σας για την τεράστια αγάπη, στήριξη και δύναμη που μου χαρίσατε και συνεχίζετε να μου χαρίζετε .. Τα μηνύματα σας είναι τόσο όμορφα και μου δίνουν απιστευτη χαρά να συνεχίσω .. Πολλά όμορφα πράγματα έρχονται και πρέπει να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας γιατί οτιδήποτε περισσότερο από την προηγούμενη μας μέρα καταφέρνουμε, είναι μια νίκη ♥️ Σας αγαπώ πολύ, τώρα ξεκινούν όλα .. #gntm2018
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωάννα Σαρρή (@iwanna_sarri) στις



Πηγή: www.protothema.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια