ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Βόμβα από τον ΣΚΑΪ: Κέδισε το deal για το «Ράδιο Αρβύλα» (VIDEO)

Βόμβα από τον ΣΚΑΪ: Κέδισε το deal για το «Ράδιο Αρβύλα» (VIDEO)


Μετά το πολύκροτο διαζύγιο ένας γάμος-βόμβα. Αν και οι μνηστήρες ήταν πολλοί, σχεδόν όλοι, τελικά το πάντρεμα έγινε με το κανάλι του Φαλήρου.


Μπορεί ο ΣΚΑΪ αυτή την ώρα να προβάλλει τον τελικό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά εκτός από την ανάδειξη του νικητή στο talent show αποφάσισε να αναδείξει και το deal που έκανε κερδίζοντας όλους τους υπόλοιπους διεκδικητές.


Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι η «Ράδιο Αρβύλα» θα επιστρέψουν στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μετά την αποχώρηση της εκπομπής από τον ΑΝΤ1 όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί ήθελαν να αποκτήσουν την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, αλλά τελικά η συμφωνία έκλεισε με τον ΣΚΑΪ που πριν από λίγο, στο διαφημιστικό διάλειμμα αποκάλυψε τη συνεργασία κλείνοντας… πονηρά το μάτι στους τηλεθεατές!




Όπως φαίνεται λοιπόν με το συγκεκριμένο τρέιλερ «ντυμένο» με το γνώριμο μουσικό σήμα της σατυρικής εκπομπής είναι πλέον οριστικό ότι σύντομα… πολύ σύντομα η θεσσαλονικιώτικη παρέα θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και οι τηλεθεατές θα απολαύσουν τη «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και το «Βινύλιο» στη συχνότητα του καινούργιου τηλεοπτικού «σπιτιού» τους… !




Πηγή: www.newsit.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια