ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Κοινό Πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στις 28 Ιανουαρίου στη Νίκαια

Κοινό Πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στις 28 Ιανουαρίου στη Νίκαια



Η Ενωτική Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας και η Επιτροπή Αγροτών Νομού Λάρισας σε κοινή τους ανακοίνωση μετά από σχετική σύσκεψη που είχαν αποφάσισαν την κάθοδο σε ένα κοινό Πανθεσσαλικό μπλόκο με τα τρακτέρ τους την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στη Νίκαια Λάρισας.


[ads-post]


Στην ανακοίνωσή τους αναλυτικά αναφέρουν:

«Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΕΟΑΣΝΛ, του Αγροτικού Συλλόγου Πλατυκάμπου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου , παρευρέθηκαν το Σάββατο 19 Ιανουαρίου , αγρότες από τον Δήμο Κιλελέρ και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας στη σύσκεψη με θέμα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο και τον τρόπο διεκδίκησης λύσεων των.

Στη σύσκεψη , διαπιστώθηκε η πρόθεση και αποφασίστηκε ο ενωτικός χαρακτήρας των φετινών κινητοποιήσεων, και η ανάγκη για ένα κοινό Πανθεσσαλικο μπλόκο που θα στηθεί στη Νίκαια στις 28 Ιανουαρίου.

Πρόταση η οποία θα κατατεθεί από την ΕΟΑΣΝΛ και την Επιτροπή Αγροτών του Νομού Λάρισας την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στην Πανθεσσαλικη σύσκεψη στα Φάρσαλα.

Επίσης ,καλούνται όλοι οι αγρότες να βγάλουν τα αγροτικά τους μηχανήματα στις πλατείες των χωρίων τους, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου.

Ενωμένοι προχωράμε , διεκδικούμε και κερδίζουμε το δίκιό μας !»




Newsroom larisacitynews.GR











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια