ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ο Gus G. στο ΜΥΛΟ 1927

Ο Gus G. στο ΜΥΛΟ 1927


Ο Gus G.
στο stage του



Ο Έλληνας κιθαρίστας από την Θεσσαλονίκη, που έζησε το απόλυτο όνειρο , να παίξει στην μπάντα του μεγάλου Ozzy Osbourne από το 2009 μέχρι πρόσφατα, θα ανέβει την σκηνή του Μύλου 1927 την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου!


Γνωστός στο κοινό της metalσκηνής απο την βασική του μπάντα FIREWIND, με τους οποίους έχει κυκλοφορήσει 9studioalbums, αλλα και απο την συμμετοχή του ως βασικό μέλος σε σχήματα όπως οι DREAM EVIL, οι MYSTIC PROPHECY και οι NIGHTRAGE, ενω συμμετείχε ως προσωρινός κιθαρίστας σε μία περιοδεία των ARCH ENEMY. Επίσης έχει περιοδεύσει ως σόλο καλλιτέχνης μαζί με θρύλους της κιθάρας, όπως οι ULI JON ROTH (πρώην SCORPIONS), MARTY FRIEDMAN (πρώην MEGADETH), VINNIE MOORE (U.F.O.), RICHIE KOTZEN (πρώην POISON), STEVE STEVENS (BILLY IDOL, κ.λ.π.).


[ads-post]


Πέρα από όλα αυτά ο GusGέχει κυκλοφορήσει 3 προσωπικά album με την σόλο μπάντα του. Ως τρίο περιοδεύει και στην Ελλάδα παρουσιάζοντας το πιο πρόσφατο «Fearless», αλλά και κομμάτια απο όλη του την καριέρα έχοντας μαζί του τον DENNIS WARD στο μπάσο και τη φωνη , γνωστό απο τις συνεργασίες του με τους UNISONIC και τους PINK CREAM 69 , και των τεραστιο FELIX BOHNKE απο τους AVANTASIA και EDGUY πίσω απο τα τα drums !


Προπώληση: 10€ (Βιβλιοπωλείο Καλτσάς, Σναφ Λαρισα (Σναφ Τομπακοστορς)
Είσοδος: 12€




ΜΥΛΟΣ 1927
Γεωργιάδου 53, ΛΑΡΙΣΑ
Τηλ κρατησεων: 2410254888



...με την υποστήριξη της







Γράφει για την larisacitynews.GR
Νίκος Παπαδόπουλος











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια