ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Συνέδριο “Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα στις Ελληνικές Πόλεις” στη Λάρισα

Συνέδριο στη Λάρισα “Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα στις Ελληνικές Πόλεις”



Η Λάρισα είναι η πρώτη πόλη στην χώρα που υλοποιεί Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Για αυτό το λόγο στις 15 και 16 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας συνέδριο με θέμα "Η αστική Κινητικότητα στις ελληνικές πόλεις, που διοργανώνεται από το Δήμο Λαρισαίων και την Ενωση Γενικών Γραμματέων ΟΤΑ "Ο Κλεισθένης"



“Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα στις Ελληνικές Πόλεις”


Το Συνέδριο: “Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα στις Ελληνικές Πόλεις” διοργανώνεται από το Δήμο Λαρισαίων και την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης”, στις 15 & 16 Φεβρουαρίου 2019, στη Λάρισα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας.


Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν αιρετοί, τεχνοκράτες (Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Μέλη Δημοτικών Συμβουλίων, Γενικοί & Εκτελεστικοί Γραμματείς Δήμων & Περιφερειών, Επιστημονικοί και Ειδικοί Σύμβουλοι & Συνεργάτες ΟΤΑ), υπηρεσιακά στελέχη, στελέχη του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, επιστήμονες και ακαδημαϊκοί.


[ads-post]


Στόχος του Συνεδρίου είναι να αναδείξει την ανάγκη για έναν πιο ολικό περιβαλλοντικό, χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό, που περιλαμβάνει και τη διάσταση της αστικής κινητικότητας.


Στο διήμερο Συνέδριο αναμένεται να κατατεθούν 47 εισηγήσεις από αιρετούς, από ακαδημαϊκούς, από στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης, όπως και από ειδικούς επιστήμονες και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τις εισηγήσεις αυτές θα συντονίσουν 28 ειδικοί επιστήμονες και αιρετοί στα αντίστοιχα θέματα.




Newsroom larisacitynews.GR





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια