ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Φταίει ο Σάκης Τανιμανίδης που το κοινό δε βλέπει Survivor;

Φταίει ο Σάκης Τανιμανίδης που το κοινό δε βλέπει Survivor;


Το κανάλι βρίσκεται σε αδιέξοδο!


Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα η νίκη έχει πολλούς πατέρες αλλά η ήττα κανέναν! Έτσι συμβαίνει και τώρα με το Survivor τον Σάκη Τανιμανίδη και την τηλεόραση του Σκάι!


Επειδή θα πέσουν κεφάλια στο κανάλι για την αποτυχία κάποιων παραγωγών, ψάχνουν φυσικά τώρα να μεταθέσουν την ευθύνη μακριά...Μέχρι και στον Άγιο Δομίνικο μπορεί να την στείλουν! 


Ας ξεκινήσουμε με το βασικό ερώτημα! Έχει ευθύνες Σάκης Τανιμανίδης που ο κόσμος δεν βλέπει Survivor και αν ναι ποιες είναι αυτές; Από το κανάλι λένε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν ο βασικός υπεύθυνος για το κάστινγκ των παικτών. Ήταν ο άνθρωπος εκείνος που αποφάσισε ποιοι παίκτες από τους 18.000 που έκαναν αίτηση θα έμπαιναν στο Ελληνοτουρκικό Survivor!


Θεωρούν στο Σκάι ότι οι παίκτες που τελικά επιλέχθηκαν δεν έκαναν για το παιχνίδι. Τους θεωρούν «λίγους» και ως προσωπικότητες και ως αθλητές! Πιστεύουν ότι δεν έχουν κανένα γκέλ στον κόσμο. 
Τώρα σε αυτό που λέει ο Σκάι για τους παίχτες δεν έχει και εντελώς άδικο! Εμείς γράψαμε τους λόγους για τους οποίους τους θεωρούμε απαράδεκτους!


Επίσης από τον Σκάι χρεώνονταν στον Τανιμανίδη ότι είναι απόλυτα ταυτισμένος με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν. Θεωρούν ότι εκείνος έπρεπε να έχει πιέσει τον Ατζούν να μην γίνει το ελληνοτουρκικό Survivor. Λένε στον Σκάι ότι από το Φάληρο υποστήριζαν ότι το παιχνίδι θα αποτύχει, ενώ αντίθετα Τανιμανίδης και Ατζούν έλεγαν ότι θα σκίσει...


[ads-post]


Η γνώμη μου για αυτά που διαρρέουν από τον Σκάι και τις ευθύνες του Σάκη Τανιμανίδη; Μπούρδες!


Καμία ευθύνη δεν έχει ο Σάκης Τανιμανίδης για το συγκεκριμένο format. H βασική ιδέα του συγκεκριμένου Survivor έχει να κάνει με τον ελληνοτουρκικό πόλεμο. Έχει να κάνει με το διαγωνισμό δύο αντίπαλων εθνών και όχι παικτών! Αυτό είναι το μεγάλο λάθος. Αυτό είναι το μεγάλο λάθος ανθρώπων που συμφώνησαν να παιχτεί το παιχνίδι στην τηλεόραση. Και αυτό το λάθος ανήκει μόνο στον άνθρωπο που βάζει την τελική υπογραφή. Δηλαδή η ευθύνη ανήκει απόλυτα για την άδεια να παίξει αυτό το έκτρωμα στην Ελλάδα, στην γενική διεύθυνση της τηλεόρασης του Σκάι. Καμία ευθύνη δεν έχει κανένας παρουσιαστής για την απόφαση του καναλιού. 


Για το κάστινγκ των παικτών. Επίσης μπούρδες! Πρώτα απ’ όλα ο Τανιμανίδης σε αυτήν την επιτροπή δεν είναι μόνος του. Ποιος τοποθέτησε εκεί τον Σακη Τανιμανίδη; Δηλαδή στα προηγούμενα Survivor έκανε σωστά την δουλειά του και τα έκανε «μούτι» φέτος; 


Τέλος ότι ταυτίζεται με τον Tούρκο παράγωγο! Με ποιον θέλετε να ταυτίζεται; Ταυτίζεται με αυτόν που τον πληρώνει! Mε τον Ατζούν έχει συμβόλαιο... με αυτόν ταυτίζεται! Όσο για το πως το παλεύει ο Σάκης Τανιμανίδης και σε τι κατάσταση βρίσκεται το έχουμε γράψει αναλυτικά με αποκλειστικές πληροφορίες και παρασκήνιο...




Πηγή: www.youweekly.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια