ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Ευρωπαϊκά προγράμματα στα Τρίκαλα με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ευρωπαϊκά προγράμματα στα Τρίκαλα με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας


Στη χρηματοδότηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων που υλοποιούνται στα Τρίκαλα προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση των πιστώσεων ύψους 130.184 ευρώ για τα παρακάτω προγράμματα: 

  • Επιχορήγηση στη Δημοτική Επιχείρηση «e-trikala Α.Ε.» για την κάλυψη της εθνικής συμμετοχής του έργου με τίτλο «SUSTAINS»
  • Επιχορήγηση στη Δημοτική Επιχείρηση «e-trikala» Α.Ε. για την κάλυψη της εθνικής συμμετοχής του έργου με τίτλο «MY WAY»
  • Επιχορήγηση στην αναπτυξιακή διαδημοτική εταιρία Ο.Τ.Α. ψηφιακές πόλεις κεντρικής Ελλάδας Α.Ε Cities Net Α.Ε για την κάλυψη της εθνικής συμμετοχής του έργου με τίτλο «UNITEDFORHEALTH»
  • Επιχορήγηση στη Δημοτική Επιχείρηση «e-trikala» Α.Ε. για την κάλυψη της εθνικής συμμετοχής του έργου με τίτλο «UNITEDFORHEALTH»
  • Επιχορήγηση στη Δημοτική Επιχείρηση «e-trikala» Α.Ε. για την κάλυψη της εθνικής συμμετοχής του έργου με τίτλο «SMARTCARE»
  • Επιχορήγηση στη Δημοτική Επιχείρηση «e-trikala» Α.Ε. για την κάλυψη της εθνικής συμμετοχής του έργου με τίτλο «CITY MOBIL 2»

[ads-post]

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: 

«Μέσω της χρηματοδότησης σημαντικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμβάλλει στην υιοθέτηση δράσεων που προωθούν την καινοτομία στην οικονομία και την κοινωνία».




Newsroom larisacitynews.GR





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια