ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Ημερίδα στη Λάρισα με θέμα: "Η Ανάπτυξη της Πρωτογενούς και Δευτερογενούς Παραγωγής, της Τεχνολογίας & των Υπηρεσιών , σε ένα Περιβάλλον Εθνικής Ασφάλειας"

Ημερίδα στη Λάρισα με θέμα: "Η Ανάπτυξη της Πρωτογενούς και Δευτερογενούς Παραγωγής, της Τεχνολογίας & των Υπηρεσιών , σε ένα Περιβάλλον Εθνικής Ασφάλειας"



Ημερίδα "Η Ανάπτυξη της Πρωτογενούς και Δευτερογενούς Παραγωγής, της Τεχνολογίας & των Υπηρεσιών , σε ένα Περιβάλλον Εθνικής Ασφάλειας". 


Σε έναν κόσμο που μεταλλάσσεται με πολύ γοργούς ρυθμούς, η ροή πληροφοριών είναι καταιγιστική και αποκτά ιδιαίτερη αξία και σημασία. Η μεταβατική περίοδος που διανύουμε και η αλλαγή ισορροπιών στη διεθνή οικονομία συμπαρασύρει τις πολιτικές και στρατηγικές μεγάλων και μικρών κρατών.

Η Αμυντική Οικονομία, η Τεχνολογία και τα Logistics αποτελούν κεντρικό πυλώνα Ανάπτυξης. Σε παγκόσμια κλίμακα η πίτα των Logistics είναι ~14% του παγκόσμιου ΑΕΠ. Στην Ελλάδα η ίδια πίτα είναι ~10% και υπάρχουν περιθώρια, λόγω της γεωγραφικής της θέσης, να ξεπεράσει το 15%. 

[ads-post]

Στα πλαίσια αυτά το ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ. και ο Σ.Α.Σ.Ι., αξιοποιώντας την σωρευμένη γνώση, δεξιότητες, καθώς, και την πολυετή διεθνή και εσωτερική εμπειρία τους, έχουν συνδιοργανώσει πρότυπα επαγγελματικό σεμινάριο (Security & Defence Economics- Management & Economics, Logistics Management, Engineering & Support, Energy & Environment), για την κατάρτιση και επιμόρφωση στελεχών, με εξαιρετική επιτυχία (τα σχόλια των συμμετασχόντων είναι ιδιαίτερα κολακευτικά)-δημιουργώντας ένα ‘Defence Economics and Logistics Reference Point’ -τόσο στον Ελληνικό όσο και στον Διεθνή Χώρο.

Στα πλαίσια αυτά, συνδιοργανώνεται, στη Λάρισα το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, με τη φιλοξενία (Hosting Club) της Λαρισαϊκής Λέσχης, του Δήμου Λαρισαίων και υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου της Λάρισας, ημερίδα με θέμα "Η Ανάπτυξη της Πρωτογενούς και Δευτερογενούς Παραγωγής, της Τεχνολογίας & των Υπηρεσιών , σε ένα Περιβάλλον Εθνικής Ασφάλειας.".





Newsroom larisacitynews.GR





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια