ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

«Ο γάμος του Κοντοπίθαρου» στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας

«Ο γάμος του Κοντοπίθαρου» στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2/4/2019) η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» διοργανώνει για τους μικρούς αναγνώστες της δράσεις που σκοπό έχουν την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και της αγάπης για το βιβλίο!

Τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 5:30 μ.μ. στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης, η συγγραφέας Σοφία Νέμα θα παρουσιάσει το βιβλίο της με τίτλο: «Ο γάμος του Κοντοπίθαρου» από τις εκδόσεις ‘Πατάκης’ και το βιβλιοπωλείο ‘Γραμμή’ Ολύμπου 25, Λάρισα.

«Ο βασιλιάς Κοντοπίθαρος, όνομα και πράγμα, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα στη ζωή του και να παντρευτεί. Αλίμονο, όμως, δεν ξέρει τι μπελάδες τον περιμένουν στον χορό που οργανώνει για να επιλέξει τη νύφη! Πόσo μάλλον όταν καταφτάνουν στο παλάτι απρόσκλητα άτομα και φέρνουν τα πάνω κάτω...

[ads-post]

Θα καταφέρει ο Βασιλιάς Κοντοπίθαρος, με τη βοήθεια του δικαστή Σπαζοκέφαλου, του πρωθυπουργού Φακιδομούρη και της μάγισσας Ξεμαλλιάρας, να μην παντρευτεί τη λάθος γυναίκα; Τι ρόλο παίζουν ο δούκας Παραδόπιστος και η κόρη του Ψηλομύτα; Και, τελικά, σε αυτό το βασίλειο ποιος είναι ο αληθινός θησαυρός;»

Μια τρυφερή ιστορία γεμάτη χιούμορ, αγωνία και ανατροπές που φτιάχτηκε ειδικά για να μας υπενθυμίσει ότι οι επιλογές μας στη ζωή πρέπει να γίνονται με γνώμονα την αγάπη, τη δικαιοσύνη και την τιμιότητα και πως ίσως όλοι μας να έχουμε κάπου κρυμμένο έναν θησαυρό σαν του Κοντοπίθαρου… μόνο που δεν το ξέρουμε!

Η δράση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω. Δεν έχει κόστος συμμετοχής και δεν απαιτείται προεγγραφή. Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 9 και στο τηλέφωνο 2410531973.




Newsroom larisacitynews.GR





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια