ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Στον δήμαρχο Λαρισαίων μαθητές που διακρίθηκαν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα (ΦΩΤΟ)

Στον δήμαρχο Λαρισαίων μαθητές που διακρίθηκαν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα (ΦΩΤΟ)



Τους Λαρισαίους μαθητές που διακρίθηκαν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, υποδέχθηκε στο γραφείο του, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης. 

Ειδικότερα, στην συνάντηση μετείχαν οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου Θανάσης Παπαλέξης και Βάιος Κακαές των εκπαιδευτηρίων Μ.Ν Ράπτου και Εκπαιδευτηρίων Ν. Μπακογιάννη αντίστοιχα, οι οποίοι απέσπασαν το αργυρό μετάλλιο στο πλαίσιο του διαγωνισμού και τον μαθητή της Γ’ Λυκείου του 14ου Λυκείου Λάρισας Γιάννη Μπέλλο που απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο. 



Ο Απόστολος Καλογιάννης συνεχάρη του μαθητές για τις διακρίσεις τους, τα σχολεία τους και τις οικογένειές που στηρίζουν τα παιδιά τους στην προσπάθεια και τον αγώνα που καταβάλλουν. 

«Οι διακρίσεις σας αντανακλούν και στην πόλη», τόνισε με νόημα ο δήμαρχος, ενώ τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στη διοργάνωση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και επίτευξη των προσωπικών στόχων τους. 

[ads-post]

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης από το παράρτημα Λάρισας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας κ. Σωτ. Τερζόπουλο και Κωνσταντίνα Θέου και τα στελέχη των ιδιωτικών σχολείων της Λάρισας κ.κ. Νίκο Ράπτη και Κων. Μπακογιάννη. 

Ο δήμαρχος προσέφερε στους μαθητές εκδόσεις του Δήμου Λαρισαίων.



Newsroom larisacitynews.GR





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια