ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για Παιδαγωγούς Δημοτικών Παιδικών Σταθμών

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για Παιδαγωγούς Δημοτικών Παιδικών Σταθμών


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Δ/νση Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης του προσωπικού με πρωτότυπες εκπαιδευτικές μεθόδους, πραγματοποίησαν εκπαιδευτικό σεμινάριο, για 60 παιδαγωγούς των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων, με θέμα: : «Διαθεματική προσέγγιση των δραστηριοτήτων του νηπιαγωγείου με οδηγό την κούκλα». 



Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 16/4/2019 στην αίθουσα της παιδικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο» με τη διεύθυνση της Αναστασίας Ξηρομερίτου, από το Κουκλοθέατρο Λαμίας. 

[ads-post]

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η εκμάθηση βασικών αρχών του κουκλοθέατρου και θεατρικού παιχνιδιού, πρακτικές δημιουργικής απασχόλησης και συμμετοχής των μικρών παιδιών, προσανατολισμένα στους βασικούς κορμούς γνώσης και αγωγής, με αποτέλεσμα να βιώνουν πιο ενεργά τη μάθηση. 

Οι παιδαγωγοί έπαιξαν την δική τους παράσταση, κατανοώντας ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε δραστηριότητα μάθησης με θεατρική δράση. 



Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης, που παρευρέθηκε, επισήμανε ότι είναι υποχρέωση της κάθε Δημοτικής Αρχής η στήριξη του προσωπικού με την οργάνωση ποιοτικών προγραμμάτων. 

Το σεμινάριο παρακολούθησαν παιδαγωγοί από όλους τους παιδικούς του Δήμου Λαρισαίων και η Δ/ντρια των Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων Σταυρούλα Μπαξεβάνου . 





Newsroom larisacitynews.GR









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια