ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ασφαλτοστρώνει το δρόμο από Παλιάμπελα ως τη διασταύρωση του δρόμου Βλαχογιαννίου – Αγριελιάς

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ασφαλτοστρώνει το δρόμο από Παλιάμπελα ως τη διασταύρωση του δρόμου Βλαχογιαννίου – Αγριελιάς

Σε φάση υλοποίησης εισέρχεται ένα ακόμη έργο αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Ελασσόνας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για την υπογραφή σύμβασης του έργου «Βελτίωση - ασφαλτόστρωση δρόμου από Παλιάμπελα έως διασταύρωση δρόμου Βλαχογιαννίου - Αγριελιάς», συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι ο Δήμος Ελασσόνας.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής:

«Με σχέδιο και προγραμματισμό εργαζόμαστε καθημερινά συμβάλλοντας στην βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων της παραγωγής. Με πράξεις και έργα, όχι με λόγια. Γιατί τα έργα είναι τα μόνα που λένε πάντα την αλήθεια. Σε συνεργασία και συνέργεια με το Δήμο Ελασσόνας χρηματοδοτούμε ένα έργο που ενισχύει την ασφαλή μετακίνηση των παραγωγών και των προϊόντων τους. Με σχέδιο και προσανατολισμό, έχοντας ως πυξίδα τον άνθρωπο, συμβάλλουμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας στην ενίσχυση της παραγωγής, στην αύξηση της προσβασιμότητας και στη μείωση του κόστους παραγωγής».

[ads-post]

Στοιχεία Έργου

Το έργο αφορά στη βελτίωση – ασφαλτόστρωση του δρόμου από Παλιάμπελα ως τη διασταύρωση του δρόμου Βλαχογιαννίου – Αγριελιάς, με μήκος 3.200μ. Περιλαμβάνει χωματουργικές εργασίες, εργασίες οδοστρωσίας, εργασίες τεχνικών έργων, εργασίες ασφαλτόστρωσης και σήμανσης - ασφάλειας του υφιστάμενου αγροκτηνοτροφικού δρόμου, πλάτους 6,5μ. με σκοπό την βελτίωση της πρόσβασης στην γεωργική γη και τις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις της περιοχής.





Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια