ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Το Επιμελητήριο Λάρισας στην έκθεση GREEK WEEKEND στο Βελιγράδι

Το Επιμελητήριο Λάρισας στην έκθεση GREEK WEEKEND στο Βελιγράδι


Το Επιμελητήριο Λάρισας, στο πλαίσιο της εξωστρεφούς δράσης του και συνέχεια των προηγούμενων 2 συμμετοχών στην έκθεση GREEK WEEKEND (Ελληνικό Σαβ/κο), που θα πραγματοποιηθεί για 4η φορά στο Βελιγράδι της Σερβίας (3-5/5/2019), διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή και επίσκεψη στην έκθεση. Διαθέτει περίπτερο 75m² δωρεάν για τα μέλη του και καλύπτει για κάθε επιχείρηση μέλος του τη μετάβαση και την επιστροφή. 


Αν λάβουμε υπόψη ότι 
  • Οι σχέσεις των δύο κρατών είναι παραδοσιακά φιλικές λόγω πολιτιστικών και ιστορικών παραγόντων. 
  • Η Ελλάδα είναι ένας από τους κορυφαίους επενδυτές στη Σέρβικη οικονομία. Η εκδήλωση βοηθά στην ανάπτυξη περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ Ελληνικών/Σέρβικων εταιρειών. 
  • Οι πολίτες της Σερβίας επιλέγουν την Ελλάδα ως τον πλέον ευνοϊκό τουριστικό προορισμό. Στους Σέρβους αρέσουν τα τοπικά φαγητά, η μουσική και τα υπόλοιπα προϊόντα που προέρχονται από την Ελλάδα. 
  • Αυτή είναι μια εκδήλωση που παρουσιάζει τον Ελληνικό πολιτισμό, τον τουρισμό, τις επιχειρήσεις, τη μουσική και τη γαστρονομία στο κέντρο του Βελιγραδίου, ενισχύοντας παράλληλα τις παραδοσιακά καλές σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σερβία. 
τότε αντιλαμβανόμαστε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να συμμετέχετε στη εν λόγω έκθεση και επιχειρηματική αποστολή. 

[ads-post]

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε στείλτε το όνομα του συμμετέχοντα και τα στοιχεία της εταιρίας σας ηλεκτρονικά στο info@larissa-chamber.gr μέχρι 19/04/2019, αρμόδια η κα Τσολάκη.





Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια