ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Ηττήθηκε η ΑΕΛ από τον Ολυμπιακό με 0-3 κλείνοντας την χρονιά




Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 την ΑΕΛ στη Λάρισα και ολοκλήρωσε την Super League με ένα σερί 10 νικών τη φετινή σεζόν.


Σε ένα ματς... διαδικασίας, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα 3-0 από την Λάρισα, την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League κι έτσι έφτασε τις 10 σερί νίκες, στο τελευταίο 1/3 του πρωταθλήματος και μάλιστα με 35 γκολ! Οι Χασάν στο 24΄, Ελαμπντελαουί στο 49΄ και Καμαρά στο 86΄ οι σκόρερ της αναμέτρησης.



Η ΑΕΛ ήταν πολύ καλύτερη στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο Ολυμπιακός με δύο σέντερ φορ, εμφανίστηκε ασυντόνιστος και εντελώς ακίνδυνος, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε, να φτάσει και στο γκολ. Στο 24' ο Νάτχο έδωσε στον Χασάν, που πλάσαρε και έκανε το 0-1. Κι αυτή η φάση ήταν το μοναδικό αξιοσημείωτο του πρώτου 45λεπτου.

[ads-post]

Με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους. Στο 49' και πάλι ο Νάτχο «έστρωσε» στον Ελαμπντελαουί, που με αριστερό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 69΄ και πάλι από τον Νάτχο, ο Τσιμίκας βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά σούταρε άστοχα.
Στο 86΄ ο νεοεισελθών Τοροσίδης σέντραρε από δεξιά και ο Καμαρά με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.



ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Μόρας (79΄ Γρομητσάρης), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Γιακιμόβσκι, Σεσέροβιτς, Μπάλλας (67΄ Νούσιος), Νούνιτς (58΄ Κούνιτς), Σικάβκα, Καρανίκας.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς):Λοντίγκιν, Ελαμπντελαουί (82΄ Τοροσίδης), Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Σισέ, Μεριά, Καμαρά, Ανδρούτσος, Νάτχο (72΄ Γκερέρο), Σολδάνο, Χασάν (58΄ Φορτούνης).






Πηγή: www.onsports.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια