ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Επιστρέφει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha; (VIDEO)

Επιστρέφει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha; (VIDEO)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha; Τι τελικά συμβαίνει;

Μία φωτογραφία που πόσταρε η παρουσιάστρια από την εποχή που παρουσίαζε «Το σπίτι μου, σπιτάκι μου» πυροδότησε τις φήμες ότι επιστρέφει στον Alpha!

Στην εκπομπή «Για την παρέα» ειπώθηκε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιστρέψει στο συγκεκριμένο κανάλι. Η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από το Πρωινό μίλησε με τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού και διέψευσαν ότι η Queen Ντίνα πάει στον Alpha.

Η Φαίη Σκορδά είχε την απορία για τον τρόπο που ξεκίνησαν αυτές οι φήμες για την Κωνσταντίνα και τόνισε ότι δεν μπορεί από μία φωτογραφία όπου η παρουσιάστρια αναπολούσε το παρελθόν να υπήρχαν τόσα δημοσιεύματα ότι πάει στον Alpha!

[ads-post]

Η αλήθεια είναι ότι συνεχώς γράφονται διάφορα για την πιθανή επιστροφή της όμορφης παρουσιάστριας στα… παλιά της λημέρια, όμως κανείς ακόμα δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι αυτό θα γίνει άμεσα. Άλλωστε, η Κωνσταντίνα κρατάει πάντα τα χαρτιά της κλειστά σε ό,τι έχει να κάνει με τις προτάσεις που δέχεται, θέλοντας προφανώς να αποτελεί πάντα την έκπληξη στη μικρή οθόνη.

Δείτε το ρεπορτάζ που είχε το Πρωινό για την Σπυροπούλου και τον Alpha!






Πηγή: www.freddonews.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια