ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Κάλεσμα συμμετοχών ~ Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Βόλο (VIDEO)

Κάλεσμα συμμετοχών ~ Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Βόλο (VIDEO)


Η γιορτή ξανάρχεται!

Όπως κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου η πόλη ετοιμάζεται να πλημμυρίσει με νότες και μουσικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής.

Η φετινή χρονιά συμπίπτει με τα 20 χρόνια παρουσίας του θεσμού στην Ελλάδα και μας καλεί όλους να αποτελέσουμε μέρος της μεγάλης γιορτής.

Οι εκδηλώσεις στο Βόλο είναι συνδιοργάνωση του ΔΟΕΠΑΠ Δηπεθε Δήμου Βόλου, υπο την αιγίδα της Αντιπεριφέρειας Μαγνησίας & Β.Σποράδων ενώ πανελλαδικά τελούν υπο την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Ανάπτυξης ως μια αφιλοκερδής πρωτοβουλία για την ανάδειξη της μουσικής σκηνής. 



Στο πλαίσιο εκδηλώσεων του θεσμού της ΕΓΜ πανελλαδικά, η τοπική διοργάνωση του Βόλου κατέχει μια περίοπτη θέση ως μια από τις πιο πλούσιες σε πληθώρα εκδηλώσεων και συμμετοχής κοινού. Σκοπός είναι να έρχονται κοντά μεγάλοι και νέοι , με έναν τόνο δημιουργικότητας και ανταλλαγής ιδεών.
Μέσα στα 12 χρόνια στο Βόλο έχουμε υποδεχθεί σε υπαίθριες σκηνές πάνω από 570 σχήματα, ή αλλιώς 2300 μουσικούς και Djs! 
Η πολιτιστική αξία της διοργάνωσης παρακινεί και κρατάει δημιουργικά ενεργό το κέντρο της Ελλάδας, με νέες ιδέες και άφθονες καλλιτεχνικές δράσεις. Όλα τα είδη της μουσικής, όλες οι ηλικίες, όλες οι εκδηλώσεις χωρίς είσοδο. 

Δείτε το βίντεο από προηγούμενες εκδηλώσεις του Βόλου εδώ για έμπνευση.



*Παράταση για την περίοδο υποβολής προτάσεων και συμμετοχών

Ακολουθώντας πανελλαδική καμπάνια πρόσκλησης ενδιαφέροντος , μέσα από το ανοικτό κάλεσμα συμμετοχών προέκυψαν δεκάδες συμμετοχές από σχήματα και καλλιτέχνες όλων των ειδών, από όλη την Ελλάδα.

Αποτέλεσμα, μεγαλύτερη έκταση και περισσότερη συμμετοχικότητα! Αλλά η Γιορτή αναζητάει και άλλες προτάσεις κρατώντας ανοικτή υποβολή προτάσεων στο musicdayvolos@gmail.com μέχρι και τις 21 Μαίου. 

[ads-post]

Οι δράσεις που ενώνουν σημεία της πόλης με διάφορα είδη μουσικής, περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως κάθε χρόνο: 

Συναυλία Δημ. Ωδείου Βόλου στην παραλία του Βόλου, δράση στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου - που μάλιστα μόλις εγκαινίασε τη νέα μόνιμη έκθεση του- εκδήλωση στο χώρο του Τσαλαπάτα με τη σύμπραξη του Μουσείου Πλινθοκεραμοποιείας Ν & Σ Τσαλαπάτα, blues & rock λαιβ στα στενά της Μεταμόρφωσης και στις οδούς Κουμουνδούρου και Τάκη Οικονομάκη, Dj parties στα Παλιά και αρκετές ακόμα δημιουργικές νότες. Αναμένεται ήδη , το εορταστικό main stage να καταλάβει χώρο των Πανεπιστημίων με special guests από όλη την Ελλάδα και περίπτερα δημιουργών σε έκθεση.

Μείνετε συντονισμένοι για την καμπάνια crowd funding με την οποία το κοινό μπορεί να υποστηρίξει απευθείας το σκοπό της ΕΓΜ μέσα από τα social media του European Music Day Volos, μια πρωτότυπη ιδέα αυτοχρηματοδότησης και ανταποδοτικής επιβράβευσης που υποστηρίζει η Doitforme.eu ! 



Το καλοκαίρι φτάνει και η Γιορτή είναι μια αφορμή να μετατρέψουμε τις σκέψεις σε χαμόγελα και την παρουσία μας στο δημόσιο χώρο σε χαρά..

Γιατί όταν η Μουσική γιορτάζει είμαστε όλοι καλεσμένοι και η μουσική μπορεί να μας ενώσει όλους.



Πληροφορίες : musicdayvolos@gmail.com


Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ~ Βόλος, 21 Ιουνίου..η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου!




Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια