ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ευχαριστίες από την Λαϊκή Συσπείρωση Λάρισας... αλλά με "καρφιά" για τον δεύτερο γύρο

Ευχαριστίες από την Λαϊκή Συσπείρωση Λάρισας... αλλά με "καρφιά"


Η Λαϊκή Συσπείρωση Λάρισας το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ, χαιρετίζει τους αγωνιστές που στελέχωσαν τον συνδυασμό και μαζί δώσαμε τη δύσκολη μάχη των απερχόμενων τοπικών εκλογών. Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους χιλιάδες Λαρισαίους και Λαρισαίες εργαζόμενους, μικροεπαγγελματίες, μικρομεσαίους αγρότες, γυναίκες και νεολαία, που εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στα αγωνιστικά μας ψηφοδέλτια στο δήμο, τα διαμερίσματα και τις κοινότητες. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση με ανανεωμένες και περισσότερες δυνάμεις και οι τρεις εκλεγμένοι της δημοτικοί σύμβουλοι, θα αποτελέσουμε τη Λαϊκή Αντιπολίτευση απέναντι στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς τους, όποιος και είναι στο τιμόνι, και δεν δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν. Όσο ο λαός είναι στην αντιπολίτευση θα είμαστε δίπλα του. 

Ωστόσο, δε θα κρύψουμε την αλήθεια : Το αποτέλεσμα που καταγράφηκε σε γενικές γραμμές είναι αρνητικό για το λαό της πόλης και της χώρας μας, καθώς αρκετοί εργαζόμενοι εγκλωβίστηκαν στο ψεύτικο δίπολο, στη λογική του «μικρότερου κακού», που στήθηκε και στο δήμο Λάρισας, όπως και στην κεντρική πολιτική σκηνή, ενώ ορισμένοι πισωγύρισαν σε επιλογές όπως το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ και στους δήθεν ανεξάρτητους υποψηφίους τους και στο δήμο Λάρισας, σκορπίζοντας έτσι ακίνδυνα την λαϊκή δυσαρέσκεια σε μια από τα ίδια για το σύστημα επιλογές. 

[ads-post]

Είναι χαρακτηριστικά αυτά που λένε εξάλλου οι «νεόκοποι» κκ Γούλας και Γαμβρούλας για το δεύτερο γύρο, ο μεν πρώτος θα πάει με όποιον βγει, ο δε δεύτερος, ο δήθεν «φρέσκος», το «διαπραγματεύεται» σε «προγραμματική βάση» που είναι μια από τα ίδια με τις ήδη εφαρμοζόμενες επιλογές της δημοτικής αρχής Καλογιάννη και φυσικά της διεκδικήτριας κ. Καραλαριώτου. 

Και οι δυο «μονομάχοι» του δίπολου συμφωνούν απόλυτα ότι ο δήμος πρέπει να λειτουργεί ως επιχειρηματίας και ο δήμαρχος ως μάνατζερ για τα επιχειρηματικά σχέδια, ότι η λειτουργία των δομών και των υπηρεσιών θα πρέπει να στηρίζετε στο χαράτσωμα των δημοτών, ενώ και οι δυο τους, οι «αριστεροί» και οι «δεξιοί» δεν έχουν βγάλει άχνα για την εμπλοκή της χώρας και της πόλης μας στους αμερικανονατοϊκούς σχεδιασμούς, την εγκατάσταση των drones στην 110 ΠΜ. 

Κανένας εργαζόμενος, άνεργος δεν πρέπει να μπει στη διαδικασία επιλογής του δήμιου του. Γι΄ αυτό ο λαϊκός κόσμος που αντιστάθηκε στην επιχείρηση εξαγοράς, απειλών και πολύμορφων εκβιασμών στον Α’ γύρο, να τους μαυρίσει στην κάλπη του Β’ γύρου και τους δυο, κάνοντας την επιλογή «άκυρο ή λευκό». 




Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια