ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Η Μαρία Κορινθίου μας επιφυλάσσει ένα HOT καλοκαίρι γεμάτο... μαύρα εσώρουχα! (ΦΩΤΟ)

Η Μαρία Κορινθίου μας επιφυλάσσει ένα HOT καλοκαίρι γεμάτο... μαύρα εσώρουχα! (ΦΩΤΟ)


Το δεύτερο μισό του Μαΐου είναι ένας ινσταγκραμικός κατακλυσμός από φωτογραφίες της Κορινθίου με μαύρα εσώρουχα και προτεταγμένο μπούστο.

Δεν έχουμε μπει καν στο ημερολογιακό καλοκαίρι και ήδη μπορούμε να νιώσουμε χορτάτοι από τη Μαρία Κορινθίου. Θα μπορούσε να πάρει ρεπό μέχρι τον Ιούλιο και να μας αφήσει χρόνο να την χωνέψουμε. Όμως η πρώτη πρόταση είναι ψέμα. Και δε θα άντεχε κανείς έναν ολόκληρο καλοκαιρινό μήνα χωρίς εκείνη.

Οπότε ας το πάρουμε από την αρχή. Η Μαρία έχει μαζέψει άφθονο υλικό από φωτογράφιση που έκανε στην Ιταλία για γνωστή επωνυμία εσωρούχων, της οποίας αποτελεί ambassador εδώ και μια 2ετία τουλάχιστον. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να γίνουμε μάρτυρες όσων περισσότερων φωτογραφιών γίνεται.

[ads-post]

Πριν καν επανέλθει στο μελαχρινό, η Μαρία Κορινθίου είχε δείξει τις άγριες διαθέσεις της. Η εν λόγω φωτογραφία αναρτήθηκε 15 Μαΐου. Από τότε μέχρι σήμερα 29 του μήνα, θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι υπάρχει πακτωλός φωτογραφιών της σε παρόμοιο μοτίβο.




Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η Μαρία Κορινθίου με μαύρα εσώρουχα. Άλλες φορές τα αφήνει να φαίνονται ελάχιστα κάτω από το ρούχο. Όπως εδώ που έχουν κατέβει οι τιράντες.




Ή εδώ που έχει το σεμεδένιο φόρεμα.




Εδώ με ένα λευκό κορμάκι σε black and white ύφος.




Κι από δω και κάτω η Μαρία Κορινθίου δεν καλύπτει τίποτα. Μένει με το σουτιέν και μας αποστομώνει και αφοπλίζει με το μπούστο της.













Πηγή: www.eleftherostypos.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια