ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

«Η μικρή γοργόνα» στο ΔΩΛ

«Η μικρή γοργόνα» στο ΔΩΛ


«Η μικρή γοργόνα» του Hans Christian Andersen, θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας την Τρίτη 14 Μαϊου στις 19:15, από το Καλλιτεχνικό σωματείο Art Gate σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Λάρισας.

Μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση και μια όμορφη ιστορία αγάπης για όλες τις ηλικίες.


Η μικρή γοργόνα επιθυμεί να γνωρίσει τον πρίγκιπα ‘Ερικ στον κόσμο των ανθρώπων. Διαπραγματεύεται με την κακιά θαλάσσια μάγισσα, την Ούρσουλα, για να αλλάξει την ουρά της με πόδια. 
Αλλά η συμφωνία δεν είναι αυτό που φαίνεται και η Άριελ χρειάζεται τη βοήθεια των πολύχρωμων φίλων της, του Φούσκα (το ψάρι), του γλάρου και του Σεμπάστιαν του καβουριού, για να αποκαταστήσει την τάξη κάτω από τη θάλασσα.

[ads-post]

Παίζουν:
Άριελ: Ελευθερία Σαμαρά, Έρικ: Μιχάλης Τριανταφύλλου, Φούσκας: Γιώργος Πατσαδάκης, Κάβουρας: Μαρία Λαβαντσιώτη, Ούρσουλα: Ζαχοπούλου Κατερίνα, Χέλια: Ευθύμης Καλαμποκίδης-Θάνος Γκίζας, Γλάρος: Μάρκος Ανδρεόπουλος, Τρίτων: Χρήστος Κοστούρης, Δούκας: Νίκος Μπαρμπαγιάννης, Μάγειρας: Θάνος Ανδρίτσιος, Γλάροι: Χριστίνα Κωσταβέλλα, Ελεάννα Πλιάτσικα, Σταύρια Χατζηγεωργίου, Αδελφές της Άριελ: Αναστασία Παπαδήμα, Κατερίνα Τασιοπούλου, Σταυρίνα Παπανικολάου, Παρασκευή Χρηστίδου, Αντωνία Σαγώνα, Κορίνα Καλαμποκίδου, Πλάσματα του βυθού: Ρούλα Πίκουλα, Ελεονώρα Διακουμή, Ειρήνη Παπαποστόλου, Ελένη Μποφίκου, Σταύρια Χατζηγεωργίου, Κωνσταντίνα Μαρκοπούλου.

Σκηνοθεσία - επιμέλεια: Ζαχοπούλου Κατερίνα, Σκηνικά: Σταυρίνα Παπανικολάου-Σούλα Μηνά, Κοστούμια: Νέλλη Γρύλλη.

Προπώληση 10€- ταμείο 12€
Προπώληση εισιτηρίων στον Μύλο του Παππά, καθημερινές 10:00 -14:00.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6978243122, 6971662761.





Newsroom larisacitynews.GR





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια