ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Hackers διέρρευσαν ολόγυμνη φωτογραφία της Ρίας Αντωνίου! (ΦΩΤΟ)

Hackers διέρρευσαν ολόγυμνη φωτογραφία της Ρίας Αντωνίου! (ΦΩΤΟ)


Νέοι μπελάδες για τη Ρία Αντωνίου καθώς χάκερ «χτύπησαν» στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram και δημοσίευσαν ολόγυμνη φωτογραφία της.

Aπερίγραπτης ομορφιάς ενσταντανέ


Οι άγνωστοι «κατέλαβαν» τη διαδικτυακή σελίδα της σέξι καλλονής, κρατώντας τη σε… ομηρία για λίγα λεπτά. Αλωνίζοντας στα prive άλμπουμ των «καυτών» φωτογραφιών της, οι χάκερ σύμφωνα με την espresso, εντόπισαν ένα απερίγραπτης ομορφιάς ενσταντανέ, με την ίδια όπως τη γέννησε η μαμά της, στημένη μπροστά σε καθρέφτη.

Το αγαλμάτινο κορμί της τρέλανε τους ιντερνετικούς «πειρατές», οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη δημοσίευσαν τη φωτογραφία, θέλοντας προφανώς να μοιραστούν το υπέροχο θέαμα με τους χιλιάδες αρσενικούς followers του μοντέλου και σχολιάζοντας «Μγ bad girl!». Το κορίτσι-όνειρο προκάλεσε παραλήρημα σε όσους από τους ακολούθους του στάθηκαν τυχεροί και είδαν την αποκαλυπτική φωτογραφία. Το ολοστρόγγυλο, σμιλεμένο σαν από γλύπτη στήθος της, η λεπτή μέση της, οι καμπύλες και οι καλογυμνασμένοι γλουτοί της έριξαν… σαγόνια.

[ads-post]

Η διαδικτυακή επίθεση στον «hοt» λoλογαριασμό της Ρίας ήταν παιχνιδάκι για τους χάκερ, οι οποίοι, όπως αποδείχτηκε, διέθεταν και χιούμορ… Κράτησαν τη γυμνή φωτογραφία δημοσιευμένη μόλις λίγα λεπτά και στη συνέχεια την κατέβασαν στέλνοντας μήνυμα: «Κάποιος χάκαρε αυτό το προφίλ και πλέον δεν τον «τρέχει» η αληθινή Ρίο Αντωνίου» όπως έγραψαν

Το site NewStars ωστόσο, πρόλαβε και απαθανάτισε την .. αμαρτωλή πόζα! Η αλήθεια είναι ότι η διάσημη και στην Ιταλία τηλεπερσόνα δεν υπήρξε ποτέ φειδωλή στην ανάρτηση αποκαλυπτικών φωτογραφιών της, ωστόσο πάντα θόλωνε τα επίμαχα σημεία.
Δείτε την επίμαχη φωτογραφία





Πηγή: neaselida.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια