ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Ο Αλέξης Τσίπρας από τη Λάρισα: "Ο λαός δεν ξεχνά ποιοι χρεοκόπησαν την χώρα" (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ο Αλέξης Τσίπρας από τη Λάρισα: "Ο λαός δεν ξεχνά ποιοι χρεοκόπησαν την χώρα" (ΦΩΤΟ-VIDEO)


Πολιτική συγκέντρωση πραγματοποίησε απόψε ο Πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου.



Μία πολιτική συγκέντρωση στην οποία ο Πρωθυπουργός έδωσε το πολιτικό στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά σε πλήθος Λαρισαίων, που βεβαίως δεν κατάφερε να γεμίσει ασφυκτικά την Κεντρική πλατεία της πόλης (άλλωστε όπως έχουμε ξανα αναφέρει δύσκολα εν ζωή Έλληνας πολιτικός πλέον μπορεί να γεμίσει την Κεντρική Πλατεία της Λάρισας), αλλά ομολογουμένως με πολύ περισσότερο κόσμο από την πολιτική συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη της προηγούμενης εβδομάδας στην σαφώς μικρότερη Πλατεία Ταχυδρομείου.


[ads-post]



Αναφερόμενος ο κ. Τσίπρας στην σύγκριση είπε χαρακτηριστικά στους πολίτες της Λάρισας:
«Γεμίσατε την πραγματική πλατεία της Λάρισας, όχι την ιμιτασιόν και δίνετε μήνυμα νίκης την Κυριακή»

Την πολιτική συγκέντρωση άνοιξε ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Πέτρος Παπαγεωργίου, ο οποίος μάλιστα έκανε ειδική αναφορά στην χθεσινή απώλεια του στελέχους της Αριστεράς, του Μάνθου Σαρρή.






Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος ανέφερε:

«Ο Κάμπος σήμερα ακυρώνει τις δημοσκοπήσεις της συμφοράς, δεν υπάρχει αμφιβολία μετά την παρουσία σας εδώ για το ποιος θα γελά και ποιος θα κλαίει το βράδυ της Κυριακής. Οι πολίτες σήμερα στέλνουν «στα αζήτητα την προπαγάνδα των επιτελείων, τα ψέματα και την εικονική πραγματικότητα». Έχει φτάσει η ώρα της αλήθειας, της κάλπης, της λαϊκής ετυμηγορίας.

Νόμιζαν ότι αρκεί να έχουν αγοράσει εφημερίδες και κανάλια, επικοινωνιολόγους και δημοσκόπους για να τους εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός. Νόμιζαν ότι αυτό αρκεί για να ξαναγυρίσουν πίσω οι ίδιοι στις θέσεις εξουσίας που τους έλειψαν και να γυρίσουν πίσω και το λαό στο βαθύ σκοτάδι των μνημονίων.

Είχαν προδιαγράψει ότι θα κάνουν εκλογικό περίπατο. Νόμιζαν ότι ο ελληνικός λαός θα παραδοθεί. Τον υποτίμησαν όμως για άλλη μια φορά. Το ίδιο θα πάθουν και την Κυριακή, ο ελληνικός λαός θα δώσει απάντηση στην προπαγάνδα, την συκοφαντία, στο ψέμα και την απάτη».

Ο λαός γνωρίζει ποιος λεηλάτησε τις δυνατότητές του και ποιος χρεοκόπησε τη χώρα, ποιοι είναι αυτοί που ζητούν να ξαναγυρίσουν για να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν και ποιος έδωσε τη μεγάλη μάχη για να βγει η χώρα στο ξέφωτο.»






Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους πολίτες της Λάρισας υπογράμμισε:

«Η Λάρισα έστειλε μήνυμα στις δημοσκοπήσεις, στην πολιτική απάτη των περασμένων ετών.

Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά ποιοι οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία. Ότι πέτυχε η σημερινή κυβέρνηση, το πέτυχε χάρη στη δική σας στήριξη». 




Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Τσίπρας για την καταστροφολογία της ΝΔ, το ψεύτικο success story της κυβέρνησης Σαμαρά, τις απολύσεις γιατρών του κ. Άδωνη Γεωργιάδη, ενώ είπε χαρακτηριστικά πως ο λαός γνωρίζει «ποιος λεηλάτησε τις δυνατότητές του και ποιος χρεοκόπησε τη χώρα, ποιοι είναι αυτοί που ζητούν να ξαναγυρίσουν για να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν» και ποιος έδωσε τη μεγάλη μάχη για να βγει η χώρα στο ξέφωτο.



«Σταματήσαμε το πάρτυ στην υγεία» επεσήμανε ο πρωθυπουργός και έκανε ειδική αναφορά στην κατάργηση του 5ευρου.

«Δεν είναι παροχές αυτά που δίνει σήμερα η κυβέρνηση, είναι οι θυσίες του λαού αυτές που επιστρέφονται», σημείωσε ο Αλ. Τσίπρας.

Επισήμανε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ψήφισε η κυβέρνηση στη Βουλή τη 13η σύνταξη για όλους τους συνταξιούχους με βάση τις δυνατότητες της οικονομίας, τη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα αλλά και στην ενέργεια στο ρεύμα και στο φυσικό αέριο.



Τόνισε ότι αυτά τα μέτρα στήριξης που ήδη εφαρμόζονται καλείται ο λαός να τα εγκρίνει την Κυριακή στην κάλπη.


Κλείνοντας ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμασνε:
«Πολίτες της Λάρισας γεμίσατε την πλατεία που βγάζει πρωθυπουργό κι όχι τη γούρνα της πλατείας Ταχυδρομείου»



Δείτε όλη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα:






Newsroom larisacitynews.GR





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια