ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Ο Ντάνος έκανε unfollow στο Instagram τον Σάκη Τανιμανίδη και όλοι αναρωτιούνται το «γιατί» (VIDEO)

Ο Ντάνος έκανε unfollow στο Instagram τον Σάκη Τανιμανίδη και όλοι αναρωτιούνται το «γιατί» (VIDEO)


Δείτε το σχόλιο όλο νόημα της Σταματίνας Τσιμτσιλή 


Γιώργος Αγγελόπουλος και Σάκης Τανιμανίδης γνωρίστηκαν στο Survivor και έγιναν πολύ καλοί φίλοι, έχοντας περάσει μήνες μαζί στον Άγιο Δομίνικο. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, είχε καλέσει τον νικητή του Survivor στο γάμο του με τη Χριστίνα Μπόμπα, αλλά τελευταία κάτι φαίνεται πως έχει αλλάξει, αφού ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε unfollow τον Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», το μεσημέρι της Κυριακής, διευκρινίζοντας ότι ο Σάκης συνεχίζει να ακολουθεί τον Ντάνο στο Instagram. «Αυτό δεν το ήξερα, δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Νόμιζα πως είναι φίλοι και διαδικτυακοί και κανονικοί.», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έσπευσε να συμπληρώσει: «Στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη ήμασταν όλοι παρέα τον Σεπτέμβριο. Μετά τον γάμο μάλλον έγινε το unfollow. Τον Σεπτέμβρη που ήταν ο γάμος ήμασταν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι».

[ads-post]

Την πληροφορία αυτή σχολίασε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει μεταξύ άλλων: «Γενικώς ο Ντάνος ενώ είναι ένα πολύ καλό και αυθεντικό παιδί. Έχω καταλάβει ότι είναι λίγο άντρας που δεν είναι πολύ εύκολος στην διαχείριση. Μπορεί να παρεξηγηθεί με ένα σχόλιο, με ένα κακό αστείο. Είναι ο άντρας που δεν δέχεται πολλά πολλά. Εγώ τον θυμάμαι και τότε που τον σχολιάζαμε με διάθεση χιούμορ και χωρίς κακή πρόθεση… Είναι άνθρωπος που μπορεί να παρεξηγηθεί. Δεν ξέρω μήπως έγινε κάποιο συμβάν ανάμεσά τους».


Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:









Πηγή: www.protothema.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια