ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Όλες οι Kardashians γιορτάζουν την νέα σειρά της Kylie με ροζ outfits! (ΦΩΤΟ)

Όλες οι Kardashians γιορτάζουν την νέα σειρά της Kylie με ροζ outfits! (ΦΩΤΟ)

Σε ένα μεγάλο launch party

Η επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο τον καλλυντικών Kylie Jenner, αποφάσισε να επεκτείνει τον τομέα της δραστηριότητας της και να λανσάρει την δικιά της σειρά με skincare προϊόντα. Τη νέα αυτή επιχειρηματική της κίνηση γιόρτασε χθες σε ένα roller skating rink μαζί με τις αγαπημένες αδερφές και τη μητέρα της. Ολόκληρη η οικογένεια εμφανίστηκε με ροζ outfits θυμίζοντας μας κάτι από την ταινία Mean Girls.



H Κourtney εμφανίστηκε με ένα λαμπερό και υπερβολικά μίνι φόρεμα, όπως και η Kylie που προτίμησε το αγαπημένο της vinyl σε πιο παλ απόχρωση. Η Kim σε nude τόνους φόρεσε ένα κολλητό φόρεμα που άφηνε να φανεί μόνο το αριστερό της πόδι και ανέδειξε εντυπωσιακά τις καμπύλες της. Η Khloe προτίμησε ένα επίσης κολλητό ροζ catsuit ενώ το look της ολοκληρώθηκε με μία ροζ αλογοουρά. Τέλος, πάντα εντυπωσιακή η μητέρα Kris φόρεσε ένα σατέν κοστούμι σε έντονο φουξ χρώμα και σίγουρα ξεχώρισε.

[ads-post]

Ολόκληρο το πάρτι ήταν αφιερωμένο στο ροζ χρώμα και ακολούθησε το ροζ branding των νέων προϊόντων. Υπήρχε ακόμα και ροζ σούσι για τους καλεσμένους.





Η Kourtney τέλος φρόντισε να μοιραστεί μαζί μας ακόμα μερικές στιγμές από το πάρτι και να μας αποδείξει ότι το φόρεμα της ήταν όντως πολύ, πολύ κοντό.







Πηγή: www.marieclaire.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια