ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Σάλος στα social media με το προεκλογικό spot Καραλαριώτου - Σχόλια που δείχνουν το κλίμα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σάλος στα social media με το προεκλογικό spot Καραλαριώτου - Σχόλια που δείχνουν το κλίμα (ΦΩΤΟ-VIDEO)


Αίσθηση έχει προκαλέσει το προεκλογικό spot της κ. Ρένας Καραλαριώτου στα social media όπου εξηγεί στους Λαρισαίους πολίτες τους λόγους που θα πρέπει να την εμπιστευτούν, δίνοντας έμφαση και προεξοφλώντας εμμέσως το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών με νίκη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία όπως αφήνει να εννοηθεί θα ευνοήσει μόνο τους φίλα προσκείμενους εκλεγμένους Δημάρχους...

[ads-post]

Δείτε το spot...




Πολλοί χαρακτήρισαν το προεκλογικό spot ως το 3ο φάουλ της κ. Καραλαριώτου μετά τις δύο αναρτήσεις συνεργατών της, το πρώτο για άσεμνο video που παιζόταν στο εκλογικό κέντρο Καλογιάννη και δεύτερο την ανάρτηση περί δημιουργίας νέου hot spot προσφύγων με τις "ευλογίες" Καλογιάννη.

Όλα αυτά δείχνουν πως για τον Δήμο Λαρισαίων έχουν βγει τα "μαχαίρια" για τα καλά και μόνο fair play δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος τον προεκλογικό αγώνα.

Πάντως τα σχόλια κάτω από το video στην σελίδα στο facebook της κ. Καραλαριώτου μόνο κολακευτικά δεν τα λες, κάτι που αποτυπώνεται στο γενικότερο κλίμα καθώς και στην δημοσκόπηση της larisacitynews.GR που τρέχει.


Δείτε τα σχόλια του video στο facebook...










Newsroom larisacitynews.GR









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια