ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Σάλος στα social media για την δήθεν "μεγαλειώδη" συγκέντρωση Μητσοτάκη στη Λάρισα που είδαν μόνο οι δήθεν "Λαρισαίοι μεγαλοδημοσιογράφοι" (ΦΩΤΟ)

Σάλος στα social media για την δήθεν "μεγαλιώδη" συγκέντρωση Μητσοτάκη στη Λάρισα που είδαν μόνο οι δήθεν "Λαρισαίοι μεγαλοδημοσιογράφοι" (ΦΩΤΟ)


Χθες βράδυ ο πρόεδρος της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποίησε την πολυδιαφημιζόμενη κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα. Αν και πολλοί στη Λάρισα αναρωτήθηκαν γιατί διάλεξε την Πλατεία Ταχυδρομείου και όχι την σαφώς μεγαλύτερη Κεντρική Πλατεία της πόλης, όλοι ανέμεναν μία μεγάλη συγκέντρωση οπαδών του κόμματος. Όσοι παρακολούθησαν από την τηλεόραση ή τα τοπικά μέσα την ομιλία του κ. Μητσοτάκη, είχαν τελικά αυτή την εντύπωση, μιας μεγαλιώδους κομματικής συγκέντρωσης. Οι δήθεν "μεγαλοδημοσιογράφοι" της Λάρισας άλλωστε έτσι την παρουσίασαν.

Ήταν όμως αυτή η πραγματικότητα;

Όσοι βρέθηκαν ή περνούσαν τυχαία χθες από την Πλατεία Ταχυδρομείου μάλλον έχουν αντίθετη άποψη. Μπροστά από μία εξέδρα στημένη με την πλάτη στην πλατεία Ταχυδρομείου, διασκορπισμένοι ψηφοφόροι (περί τα 1200 άτομα) που οι μισοί από αυτούς είναι υποψήφιοι συνδυασμών και κομματικά στελέχη με τηλεοπτικά πλάνα που έπαιξαν στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια τραβηγμένα μέχρι τα 10 μέτρα μπροστά από την εξέδρα του προέδρου της ΝΔ. Ουσιαστικά τα 500-600 άτομα που παρακολούθησαν την ομιλία του κ. Μητσοτάκη, πλήθος δεν τους λες.

Αν και η Αριστερόστροφη ΑΥΓΗ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως αντικειμενική εφημερίδα, το σημερινό της άρθρο με τις φωτογραφίες πολιτών τα λένε όλα...

Σε άδεια πλατεία η ομιλία Μητσοτάκη, στη Λάρισα (φωτορεπορτάζ)

Ούτε την μικρή πλατεία Ταχυδρομείου δεν κατάφερε να γεμίσει - Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης

Όχι μόνο δεν γέμισε την πλατεία της Λάρισας, όπως ισχυρίσθηκε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά ούτε την μικρή πλατεία Ταχυδρομείου δεν κατάφερε να γεμίσει.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος της ΝΔ είναι αποκαλυπτικές.

Συντάκτης: Η ΑΥΓΗ

Οι φωτογραφίες από την ΑΥΓΗ:



[ads-post]






Στα τοπικά μέσα της Λάρισας και τα άρθρα των "Λαρισαίων μεγαλοδημοσιογράφων" στα social media οι αναγνώστες έκαναν party με τα σχόλιά τους δίνοντας την πραγματική διάσταση της συγκέντρωσης.




Κύριε Μητσοτάκη κάποιος θα έπρεπε να σας ενημερώσει πως Πρωθυπουργός δεν βγαίνει όποιος γεμίσει την Πλατεία Ταχυδρομείου στην Λάρισα αλλά την Κεντρική Πλατεία... και την σημερινή εποχή όπως φαίνεται κανένας εν ζωή πολιτικός ούτε μπορεί ούτε έχει τα κότσια να προσπαθήσει να την γεμίσει.




Γράφει για την larisacitynews.GR
Νίκος Παπαδόπουλος







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια